Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Bestil hos Wolt
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Kaffe
Økologi
Vin til maden
Mejeri i MENY
Baby
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Madplaner med MENY
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Wienerschnitzel med grøn kartoffelsalat og knuste ærter
Wienerschnitzel med grøn kartoffelsalat og knuste ærter
Måltidstype:
Hovedret
Arbejdstid:
30-60 min
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
4 kalveschnitzler
3 dl pankorasp
1 dl fintrevet pecorino ost
2 dl hvedemel
3 æg
150 g smør
1 dl rapsolie
1 dl flagesalt
Kartoffelsalat
400 g kartofler
100 g grønne asparges
80 g sukkerærter
2 dl feldsalat
0.5 dl rapsolie
1 citron (usprøjtet)
salt og sort peber
Knuste ærter
400 g frosne ærter
2 spsk olivenolie
0.5 citron (usprøjtet)
salt og sort peber
Tilbehør
friskrevet peberrod
citron i både
Sådan gør du
1.
Start med kartoffelsalaten: Skræl og skær kartoflerne i mundrette stykker.
2.
Kog dem møre i letsaltet vand.
3.
Skær aspargeserne i mindre stykker og lad dem blanchere i letsaltet vand i 30 sekunder sammen med nippede bønner og sugarsnaps.
4.
Lad grøntsagerne køle af, og bland det hele sammen med kartoflerne.
5.
Vend feldsalat, rapsolie og citronsaft i salaten, og smag til med salt og peber.
6.
Stil kartoffelsalaten på køl, og tilbered schnitzlerne: Bland pankorasp og revet pecorino-ost.
7.
Vend kalveschnitzlerne i mel, derefter i letpisket æg og til sidst i pankoblandningen.
8.
Steg dem gyldne og sprøde i smør og rapsolie ved medium varme på begge sider.
9.
Drys med flagesalt.
10.
Lad ærterne blanchere i letsaltet vand i 1 minut.
11.
Hæld vandet fra ærterne og knus dem let med en stavblender.
12.
Vend dem sammen med olivenolie og citronsaft.
13.
Smag til med salt og peber.
14.
Servér wienerschnitzler med kartoffelsalat og knuste ærter.
15.
Top med friskrevet peberrod og citronbåde.
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
20851 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
790 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.8 g
Protein:
17.4 %
8.1 g
Kulhydrat:
22.3 %
10.3 g
Fedt:
60.3 %
12.9 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;