Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Magasinet SPISETID
Mad ud af huset
Mest solgte
Valentins menu
Nytårsmenu
Julefrokost
Mortens aften and
Tyroler-buffet
Inspiration
Find butik og bestil her
Vi tilbyder
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Baby
Vin til maden
Danske Madskatte
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Fødselsdag
Ferieaktiviteter
Grill opskrifter
Græskar
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Ansvarlighed
Klimakærlig mad
22 Klimatips
Vi holder af klimaet
Hjem
Opskrifter
Wienerschnitzel med brasede kartofler
Wienerschnitzel med brasede kartofler
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
1 kg kogte kartoffel
125 g smør
salt & sort peber
1 spsk frisk timian
4 kalveschnitzler
150 g hvedemel
2 æg
150 g rasp
4 spsk vindruekerneolie
4 skiver citroner (usprøjtede)
65 g benfri sild
50 g høvlet peberrod
60 g kapers
500 g ærter
SÅDAN GØR DU
1.
Skær kartoflerne i skiver og steg dem ved middel varme i en stor pande med 50 g smør.
2.
Krydr med salt og peber, og drys timian over.
3.
Steg i ca. 15 min., til nogle af kartoflerne bliver gyldne.
4.
Hold kartoflerne lune, mens du laver wienerschnitzlerne.
5.
Krydr kødet med salt og peber, og vend det først i mel, så sammenpisket æg og til sidst rasp.
6.
Smelt resten af smørret i en stor pande sammen med olien.
7.
Der skal være rigeligt med fedtstof for at få den sprødeste panering.
8.
Steg schnitzlerne ved middel varme i 5-6 min. pr. side.
9.
Server toppet med en ”dreng” af en skive citron med benfri sild, kapers og peberrod.
10.
Lun ærterne i en gryde med lidt vand i bunden i 5-6 min.
SPISETID opskrift
Dansk
Okse
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
18804 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
650 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
2.6 g
Protein:
20.6 %
7.9 g
Kulhydrat:
38.4 %
14.7 g
Fedt:
41 %
7.2 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;