4 personer
2 æbler
300 g røde druer
3 bladselleri
1 dl bladpersille
100 g valnødder
3 spsk honning
0,5 tsk flagesalt
1 dl græsk yoghurt
1 dl creme fraiche
0,5 citron
1 spsk dijonsennep
0,5 tsk friskkværnet sort peber
Start med at skære æblerne i skiver, og skær røde druer over på midten. Skræl bladselleri på langs med en tyndskræller, og kom dem i isvand, så de krøller sig flot.
Fortsæt med honningkandiserede valnødder: Bland valnødder med honning og flagesalt, og kom det på en bageplade med bagepapir. Tilbered i ovnen i ca. 10 minutter ved 170 °C, indtil de er karamelliserede og sprøde. Lad efterfølgende nødderne køle af.
Bland nu græsk yoghurt, creme fraiche, citron og dijonsennep, og smag til med salt og friskkværnet sort peber.
Servér waldorfsalaten på et stort fad, og drys frisk bladpersille, friskkværnet sort peber og honningkandiserede valnødder ud over æbler, druer og bladselleri. Servér dressingen ved siden af salaten. Velbekomme!
Energi pr. person: 1652 kJ/393 kcal
Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 2,9 g
Kulhydrat: 13 g
Fedt: 9,4 g