
Varm en stor støbejernsgryde op med smør, til det bruser. Tilsæt paprika. Brun kyllingeoverlår på begge sider. Læg kyllingen op på en tallerken. Skær løg i både og hvidløg i skiver og kom begge dele i gryden sammen med rød chili og krydderurter. Vend det lidt rundt. Tilsæt kyllingeoverlår igen. Kom flåede tomater, grønsagsbouillon og laurbærblade ved. Lad retten simre under låg i 25 minutter. Skær imens gulerødder i tykke skiver og pastinak i mundrette stykker. Når de 25 minutter er gået, tilsættes både gulerødder og pastinak. Lad retten koge i 15 minutter uden låg, og tilsæt de kogte, skyllede kikærter. Smag til med salt og peber.
Tip: Brug en smule fløde til at runde gryderetten af med.
Energi pr. person: 3215 kJ / 765 kcal
Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 5,5 g
Fedt: 6,5 g
Kulhydrat: 4,5 g