HjemOpskrifterVictoriakage med hindbærsyltetøj

Victoriakage med hindbærsyltetøj

Måltidstype:
Brød og kager
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

8 personer
  • 200 g blødt smør + ekstra til formene
  • 200 g sukker
  • 4 medium æg
  • 200 g hvedemel
  • 2 tsk bagepulver
  • 1 tsk vaniljesukker
    fyld:
    • 1.5 dl Arla Karolines Køkken® Piskefløde 38%
    • 175 g hindbærsyltetøj
      pynt:
      • 1 spsk flormelis

      SÅDAN GØR DU

      • 1.
        Pisk sukker og smør sammen til det bliver lyst.

      • 2.
        Rør æggene i èt ad gangen.

      • 3.
        Kom hvedemel, bagepulver og vaniljesukker i og rør dejen godt sammen, så der ingen melklumper er.

      • 4.
        Smør to springforme på ca. 20 cm og fordel dejen ligeligt i dem.

      • 5.
        Bag kagerne ved 190°C i 15-20 min og lad dem køle af.

      • 6.
        Pisk fløden til skum.

      • 7.
        Læg den ene kage med toppen nedad på et kagefad.

      • 8.
        Kom flødeskummet på og derefter syltetøj.

      • 9.
        Læg den anden kage på, med toppen op ad.

      • 10.
        Drys med flormelis gennem en sigte.

      Næringsindhold:
      Energiindhold for hele retten:
      16053 kj / kcal
      Næringsindhold pr. 100g
      1640 kj / 0 kcal
      Energifordeling
      ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
      Fiber: 0.7 g
      Protein: 4.9 %4.7 g
      Kulhydrat: 38.9 %37.5 g
      Fedt: 56.2 %24.9 g
      Alkohol: 0 %0.0 g
      ;