HjemOpskrifterVegetarisk nobeef burger med burgerdressing og cheddar

Vegetarisk nobeef burger med burgerdressing og cheddar

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
burgerdressing
  • 50 spsk mayonnaise
  • ½ dl Cheasy® skyr naturel
  • 2 spsk tomatketchup
  • 2 tsk hvidvinseddike
  • 130 g syltede agurker
  • ½ tsk paprika
  • ½ tsk hvidløgspulver
  • salt & sort peber
  • 1 zittauerløg
  • 130 g syltede agurker
  • 4 The Vegetarian Butcher NoBeef Burger
  • 1 spsk olivenolie
  • 4 skiver cheddarost, 22%
  • 4 burgerboller med sesam

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Til burgerdressing røres mayonnaise og skyr sammen med ketchup, hvidvinseddike, hakket syltet agurk, paprika og hvidløgspulver.

  • 2.
    Smag til med salt og sort peber.

  • 3.
    Snit iceberg fint, og hak løgene.

  • 4.
    Skær syltede agurker i skiver.

  • 5.
    Steg burgerbøfferne i olie efter pakkens anvisning.

  • 6.
    Kom en skive ost på hver bøf, og lun burgerbollerne i ovnen.

  • 7.
    Smør hver bolle med burgerdressing på begge sider, og kom salat og løg på bunden.

  • 8.
    Kom bøffen på, og læg skiver af syltet agurk over.

  • 9.
    Kom mere salat og løg på, og læg overbollen på.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
29332 kj / 7011 kcal
Næringsindhold pr. 100g
1743 kj / 417 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.3 g
Protein: 6.3 %6.5 g
Kulhydrat: 8.7 %9.0 g
Fedt: 85 %40.0 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;