Vegetarisk nobeef burger med burgerdressing og cheddar

fork and spoon
Hovedret
clock
0-30 min
Vegetarisk nobeef burger med burgerdressing og cheddar
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

Burgerdressing: 

50 g mayonnaise 

50 g skyr

2 spsk. ketchup 

2 tsk. hvidvinseddike 

2 spsk. finthakket syltet agurk

½ tsk. paprika 

½ tsk. hvidløgspulver 

Salt og sort peber 

¼ iceberg 

1 lille løg 

4 syltede agurker

4 Vegetarian Butcher NoBeef burgere 

1 spsk. olivenolie 

4 skiver cheddar

4 burgerboller med sesam

Sådan gør du

Til burgerdressing røres mayonnaise og skyr sammen med ketchup, hvidvinseddike, hakket syltet agurk, paprika og hvidløgspulver. Smag til med salt og sort peber. Snit iceberg fint, og hak løgene. Skær syltede agurker i skiver. Steg burgerbøfferne i olie efter pakkens anvisning. Kom en skive ost på hver bøf, og lun burgerbollerne 
i ovnen. Smør hver bolle med burgerdressing på begge sider, og kom salat og løg på bunden. Kom bøffen på, og læg skiver af syltet agurk over. Kom mere salat og løg på, og læg overbollen på.

 

Energi pr. person: 2101KJ/502Kcal. 

Næringsindhold pr. 100 g: 
Protein: 9,3 g. 
Kulhydrat: 14,1 g. 
Fedt: 10,8 g