Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 11

Man – fre: 09 – 17

Lør/Søn: Lukket

 

Vegetarisk nobeef burger med burgerdressing og cheddar

Bedømmelse (4)
0-30 min
4 personer

Ingredienser

Burgerdressing: 

50 g mayonnaise 

50 g skyr

2 spsk. ketchup 

2 tsk. hvidvinseddike 

2 spsk. finthakket syltet agurk

½ tsk. paprika 

½ tsk. hvidløgspulver 

Salt og sort peber 


¼ iceberg 

1 lille løg 

4 syltede agurker

4 Vegetarian Butcher NoBeef burgere 

1 spsk. olivenolie 

4 skiver cheddar

4 burgerboller med sesam

Til burgerdressing røres mayonnaise og skyr sammen med ketchup, hvidvinseddike, hakket syltet agurk, paprika og hvidløgspulver. Smag til med salt og sort peber. Snit iceberg fint, og hak løgene. Skær syltede agurker i skiver. Steg burgerbøfferne i olie efter pakkens anvisning. Kom en skive ost på hver bøf, og lun burgerbollerne 
i ovnen. Smør hver bolle med burgerdressing på begge sider, og kom salat og løg på bunden. Kom bøffen på, og læg skiver af syltet agurk over. Kom mere salat og løg på, og læg overbollen på.

 

Energi pr. person: 2101KJ/502Kcal. 

Næringsindhold pr. 100 g: 
Protein: 9,3 g. 
Kulhydrat: 14,1 g. 
Fedt: 10,8 g

Vegetarisk nobeef burger med burgerdressing og cheddar

Til burgerdressing røres mayonnaise og skyr sammen med ketchup, hvidvinseddike, hakket syltet agurk, paprika og hvidløgspulver. Smag til med salt og sort peber. Snit iceberg fint, og hak løgene. Skær syltede agurker i skiver. Steg burgerbøfferne i olie efter pakkens anvisning. Kom en skive ost på hver bøf, og lun burgerbollerne 
i ovnen. Smør hver bolle med burgerdressing på begge sider, og kom salat og løg på bunden. Kom bøffen på, og læg skiver af syltet agurk over. Kom mere salat og løg på, og læg overbollen på.

 

Energi pr. person: 2101KJ/502Kcal. 

Næringsindhold pr. 100 g: 
Protein: 9,3 g. 
Kulhydrat: 14,1 g. 
Fedt: 10,8 g