HjemOpskrifterVeganske julevafler, fri for gluten og laktose

Veganske julevafler, fri for gluten og laktose

Måltidstype:
Dessert
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 200 ml Naturli' soya cuisine
  • 2 spsk ahornsirup
  • 20 g smeltet kokosolie
  • 0.5 tsk stødt kanel
  • 0.5 tsk stødt kardemomme
  • 100 g glutenfri havregryn
  • 100 g Finax Glutenfri Melmix
  • 1 tsk bagepulver (glutenfri)

Sådan gør du

  • 1.
    Rør sojadrik sammen med smeltet kokos-olie, ahornsirup, kanel og kardemomme.

  • 2.
    Kom havregryn, bagepulver og melblanding i og pisk dejen sammen.

  • 3.
    Lad den stå og trække i 15 min. før den steges til vafler i et varmt vaffeljern.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
5924 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
1266 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 2.8 g
Protein: 5.4 %4.0 g
Kulhydrat: 55 %41.0 g
Fedt: 39.6 %13.5 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;