Veganske julevafler, fri for gluten og laktose

fork and spoon
Dessert
clock
0-30 min
Veganske julevafler, fri for gluten og laktose
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

2 dl sojadrik neutral.
20 g smeltet kokos-olie.
2 spsk ahornsirup.
½ tsk kanel.
½ tsk kardemomme.
100 g glutenfri havregryn.
100 g gluten- og laktosefri melblanding fx Finax.
1 tsk bagepulver*.

*Tjek at bagepulveret er glutenfri 
– de fleste mærker er. 

 

Sådan gør du

Rør sojadrik sammen med smeltet kokos-olie, ahornsirup, kanel og kardemomme. Kom havregryn, bagepulver og melblanding i og pisk dejen sammen. 
Lad den stå og trække i 15 min. før den steges til vafler i et varmt vaffeljern.

Energi pr. person: 1112KJ/-265Kcal.
Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 4,4 g.
Kulhydrat: 40,7 g.
Fedt: 7,2 g.