HjemOpskrifterVeganske julevafler, fri for gluten og laktose

Veganske julevafler, fri for gluten og laktose

Måltidstype:
Dessert
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 200 ml Naturli' soya cuisine
  • 2 spsk ahornsirup
  • 20 g smeltet kokosolie
  • ½ tsk stødt kanel
  • ½ tsk stødt kardemomme
  • 100 g glutenfri havregryn
  • 100 g Finax Glutenfri Melmix
  • 1 tsk bagepulver (glutenfri)

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Rør sojadrik sammen med smeltet kokos-olie, ahornsirup, kanel og kardemomme.

  • 2.
    Kom havregryn, bagepulver og melblanding i og pisk dejen sammen.

  • 3.
    Lad den stå og trække i 15 min. før den steges til vafler i et varmt vaffeljern.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
5860 kj / 1401 kcal
Næringsindhold pr. 100g
1252 kj / 299 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 3.2 g
Protein: 6.7 %4.9 g
Kulhydrat: 53.6 %39.5 g
Fedt: 39.7 %13.4 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;