HjemOpskrifterVegansk hotdog med avocado-remoulade, kålsalat og chili

Vegansk hotdog med avocado-remoulade, kålsalat og chili

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 200 g veganske hotdogpølser
  • 2 avocadoer
  • 2 syltede drueagurker, hakkede
  • 20 g hakket syltede græskar
  • 1 limefrugt
  • groft salt
  • 0.25 spidskål
  • 1 gulerod
  • 1 rødløg
  • 1 bundt purløg
  • 4 spsk stærk chilisauce
  • 4 franske hotdogbrød

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Steg pølserne efter pakkens anvisning.

  • 2.
    Purér avocadoen med en stavblender og bland med drueagurk og græskar og saft af ½ lime.

  • 3.
    Smag til med salt.

  • 4.
    Snit kålen fint og bland med groftrevet gulerod.

  • 5.
    Vend sammen med saften fra den anden halve lime og smag til med lidt salt.

  • 6.
    Skær rødløg i tynde strimler og klip purløget.

  • 7.
    Lun hotdogbrødene og pynt hotdoggen med avocado-remoulade, kålsalat, løg, chilisauce og purløg.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
7250 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
578 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 3.3 g
Protein: 17.4 %5.9 g
Kulhydrat: 43 %14.6 g
Fedt: 39.6 %6.2 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;