Vegansk hotdog med avocado-remoulade, kålsalat og chili

fork and spoon
Hovedret
clock
0-30 min
Vegansk hotdog
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

4 veganske hotdogpølser
2 avocado
2 drueagurker, hakkede
1 spsk hakket, syltet græskar
1 lime
Salt
¼ spidskål
1 gulerod
1 rødløg
1 lille bundt purløg
4 spsk. stærk chilisauce, fx sriracha
4 hotdogbrød

Sådan gør du

Steg pølserne efter pakkens anvisning. Purér avocadoen med en stavblender og bland med drueagurk og græskar og saft af ½ lime. Smag til med salt. Snit kålen fint og bland med groftrevet gulerod. Vend sammen med saften fra den anden halve lime og smag til med lidt salt. Skær rødløg i tynde strimler og klip purløget.

Lun hotdogbrødene og pynt hotdoggen med avocado-remoulade, kålsalat, løg, chilisauce og purløg.

 

Energi pr. person: 1809KJ/432Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 7,3 g.
Kulhydrat: 13,2 g.
Fedt: 6,3 g.