Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Magasinet SPISETID
Mad ud af huset
Mest solgte
Valentins menu
Nytårsmenu
Julefrokost
Mortens aften and
Tyroler-buffet
Inspiration
Find butik og bestil her
Vi tilbyder
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Baby
Vin til maden
Danske Madskatte
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Madplaner med MENY
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Fødselsdag
Ferieaktiviteter
Grill opskrifter
Græskar
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Jonathan Berntsen
Ansvarlighed
Klimakærlig mad
22 Klimatips
Vi holder af klimaet
Hjem
Opskrifter
Vegansk Hokkaidosuppe med topping
Vegansk Hokkaidosuppe med topping
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
2 fed hvidløg
2 skalotteløg
1 hokkaido græskar
200 g kartofler
400 g søde kartofler (ca. 2 stk.)
3 spsk olie
8 dl vand
salt og sort peber
150 g grønkål
150 g østershatte
250 g tofu
2 tsk barbecuekrydderi
SÅDAN GØR DU
1.
Skær løg i tern og hak hvidløg groft.
2.
Skræl græskarret og fjern frøene.
3.
Skær græskarret i grove stykker.
4.
Skræl begge slags kartofler og skær dem i grove stykker.
5.
Varm 1 spsk olie i en gryde og steg løg der i et par min.
6.
Tilsæt hvidløg og vend det rundt et minut.
7.
Kom så græskar, begge slags kartofler og lidt salt og peber i.
8.
Hæld vand over og lad suppen koge i 20 min.
9.
Blend det cremet og smag til med salt.
10.
Tilsæt evt. mere vand, hvis suppen er for tyk.
11.
Til topping rives grønkål og østershatte i grove stykker.
12.
Vend kålen med 1 spsk olie, bred den ud i en bradepande, krydr med lidt salt og bag den sprød i 10-12 min ved 200°C.
13.
Riv østershatte i grove stykker.
14.
Skær tofu i tern.
15.
Varm resten af olien i en pande og steg svampe og tofu ved hård varme.
16.
Når svampene ikke længere afgiver væde, tilsættes krydderimix.
17.
Steg videre et par min.
18.
Server suppen toppet med sprød kål, svampe og tofu.
Grøntsager
Klima Kærlig opskrift
SPISETID opskrift
Vegetar
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
5317 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
180 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.3 g
Protein:
13 %
1.4 g
Kulhydrat:
47.7 %
5.0 g
Fedt:
39.3 %
1.9 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;