HjemOpskrifterVarmrøget laks med fennikel-aspargessalat og hvidvinsdressing

Varmrøget laks med fennikel-aspargessalat og hvidvinsdressing

Måltidstype:
Frokost
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 0.5 dl hvidvin
  • 2 dl creme fraiche 18%
  • 2 tsk sød fransk sennep
  • 1 tsk revet citronskal (usprøjtet)
  • salt og sort peber
  • 1 fennikel
  • 1 bundt grøn asparges
  • saft fra 0.5 citron (usprøjtet)
  • 250 g varmrøgede laks

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Rør en dressing af creme fraiche, hvidvin, sennep og citronskal.

  • 2.
    Smag til med salt og peber.

  • 3.
    Skær fennikel i meget tynde skiver (brug evt. et mandolinjern).

  • 4.
    Skær asparges i tynde skiver på skrå.

  • 5.
    Vend grøntsagerne med citronsaft og smag til med salt og peber.

  • 6.
    Server med varmrøget laks og dressing.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
4354 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
396 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.5 g
Protein: 29 %6.7 g
Kulhydrat: 8.3 %1.9 g
Fedt: 59.4 %6.4 g
Alkohol: 3.3 %0.4 g
;