HjemOpskrifterVarmrøget laks med fennikel-aspargessalat og hvidvinsdressing

Varmrøget laks med fennikel-aspargessalat og hvidvinsdressing

Måltidstype:
Frokost
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • ½ dl hvidvin
  • 2 dl creme fraiche 18%
  • 2 tsk sød fransk sennep
  • 1 tsk revet citronskal (usprøjtet)
  • salt og sort peber
  • 1 fennikel
  • 1 bundt grønne asparges
  • saft fra ½ citron (usprøjtet)
  • 250 g varmrøget laks

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Rør en dressing af creme fraiche, hvidvin, sennep og citronskal.

  • 2.
    Smag til med salt og peber.

  • 3.
    Skær fennikel i meget tynde skiver (brug evt. et mandolinjern).

  • 4.
    Skær asparges i tynde skiver på skrå.

  • 5.
    Vend grøntsagerne med citronsaft og smag til med salt og peber.

  • 6.
    Server med varmrøget laks og dressing.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
3761 kj / 899 kcal
Næringsindhold pr. 100g
342 kj / 82 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.0 g
Protein: 31.1 %6.3 g
Kulhydrat: 12.3 %2.5 g
Fedt: 52.8 %4.9 g
Alkohol: 3.8 %0.4 g
;