HjemOpskrifterVarm tomatsuppe

Varm tomatsuppe

Måltidstype:
Forret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

2 personer
  • 6 solmodne tomater
  • 1 gulerod
  • 1 rød peberfrugt
  • 1 fed hvidløg
  • 0.5 løg
  • 0.5 g frisk chili
  • 2 spsk parmigiano reggiano
  • 30 g oliven uden stem

Sådan gør du

  • 1.
    Tomaterne skæres i store tern, guleroden, den røde peber og løget rives på et groft rivejern, og chilien skæres i meget små stykker.

  • 2.
    Alle ingredienserne blendes sammen med parmesanost og oliven.

  • 3.
    Derefter opvarmes suppen let, men den kan også serveres kold, som en gazpachosuppe.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
1018 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
134 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.6 g
Protein: 19.5 %1.5 g
Kulhydrat: 46.5 %3.6 g
Fedt: 34 %1.2 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;