HjemOpskrifterVarm Magnum chokolade

Varm Magnum chokolade

Måltidstype:
Drikke
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 2 dl Arla Karolines Køkken® Piskefløde 38%
  • 0.25 dl (2 spsk) koncentreret sød hyldebærsaft
  • 1 liter sødmælk
  • 140 g mørk chokolade

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Pisk fløden til skum.

  • 2.
    Vend forsigtigt hyldebærsaft i.

  • 3.
    Varm mælken op til lige før kogepunktet.

  • 4.
    Sluk for varmen og kom finthakket chokolade i.

  • 5.
    Lad det smelte ud i mælken, og rør det sammen.

  • 6.
    Servér med hyldebærfløden og evt. lidt hakket chokolade.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
8999 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
659 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 0.1 g
Protein: 8.7 %3.4 g
Kulhydrat: 28.8 %11.2 g
Fedt: 62.5 %11.1 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;