Meny.dk
KØB VIN
search
UGENS AVIS
LOG IND
Find butik
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Mest solgte
Valentins menu
Nytårsmenu
Julefrokost
Mortens aften and
Tyroler-buffet
Inspiration
Find butik og bestil her
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Kaffe
Økologi
Vin til maden
Baby
Danske Madskatte
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Ferieaktiviteter
Fødselsdag
Grill opskrifter
Græskar
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Ansvarlighed
Klimakærlig mad
22 Klimatips
Vi holder af klimaet
Hjem
Opskrifter
Vaniljerosetter med chokolade
Vaniljerosetter med chokolade
Måltidstype:
Brød og kager
Arbejdstid:
30-60 min
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
9 personer
Vaniljerosetter
175 g blødt smør
75 g flormelis
1 nip salt
1 tsk vaniljepasta
1 æggehvide
200 g hvedemel
1 tsk bagepulver
100 g mørk chokolade (ca. 70% kakao)
Pynt
hakkede hasselnød
tørrede hindbær eller krymmel
SÅDAN GØR DU
1.
Rør smør sammen med flormelis, salt og vanilje.
2.
Tilsæt æggehvide og derefter mel og bagepulver.
3.
Rør dejen sammen, og kom den i en sprøjtepose med stjernetylle.
4.
Sprøjt små flade snegle ud på bageplader med bagepapir.
5.
De skal være 4-5 cm brede.
6.
Lad der være luft mellem dem, da de flyder lidt ud under bagning.
7.
Bag kagerne ved 170°C i ca. 10 min.
8.
Lad kagerne køle helt af på en rist.
9.
Hak chokoladen, og tag en tredjedel fra.
10.
Smelt resten over vandbad.
11.
Sluk for varmen, og kom resten af chokoladen i.
12.
Rør det sammen.
13.
Dyp hver roset i chokoladen, og drys så med hakkede nødder og tørrede hindbær eller krymmel.
14.
Læg kagerne på en bageplade med bagepapir, og lad chokoladen hærde.
Kager
SPISETID opskrift
Brød og kager
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
11836 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
2003 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.4 g
Protein:
3.8 %
4.5 g
Kulhydrat:
41.4 %
48.7 g
Fedt:
54.8 %
29.7 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;