HjemOpskrifterVaniljekranse

Vaniljekranse

Måltidstype:
Brød og kager
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

8 personer
  • 2 vaniljestænger
  • 180 g sukker
  • 200 g saltet smør, stuetemperatur
  • 75 g mandler blendet tilfint mel
  • 250 g hvedemel

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Flæk vaniljestangen på den lange led og skrab kornene ud med en lille kniv.

  • 2.
    Mas vaniljekornene og lidt af sukkeret sammen, så kornene skilles ad.

  • 3.
    Rør vaniljesukker, sukker og det stuetempererede smør sammen.

  • 4.
    Rør ægget med i blandingen og tilsæt til sidst mandelmel og hvedemel.

  • 5.
    Hæld dejen i en sprøjtepose med en stjernetyl og sprøjt straks ud i vaniljekranse på bagepapir.

  • 6.
    De skal være cirka 5 cm I diameter.

  • 7.
    Bag vaniljekransene ved 200° til de er let gyldne - ca. 10- 14 min.

  • 8.
    Afkøl de færdigbagte vaniljekranse på bagerist og opbevar dem i en tætsluttende dåse.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
14469 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
2024 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 3.2 g
Protein: 4.4 %5.3 g
Kulhydrat: 42.5 %50.6 g
Fedt: 53.1 %29.0 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;