Vafler

fork and spoon
Dessert
clock
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

100 g margarine
4,5 dl mælk eller vand
1 tsk. bagepulver
4 dl Finax Glutenfri Melmix
1 tsk. sukker
½ tsk. salt

Sådan gør du

1. Smelt margarinen og tilsæt væsken. Varm til ca. 45ºC.
2. Bland bagepulver og melmix. Pisk det ned i væsken til en jævn dej. Lad dejen stå i stuetemperatur i ca. 30 min.
3. Bag i vaffeljern. Pensl jernet med smeltet margarine mellem hver bagning.
4. Lad vaflerne køle af på en rist.
Tips
1. Serveres eksempelvis med brombærsyltetøj og flødeskum eller vanilleis. Du kan også bruge Finax Glutenfri Grov Melmix til vaffeldejen. Når du bruger grov melmix skal du øge væskemængden til 5 dl.