Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Bestil hos Wolt
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Madplaner med MENY
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Kaffe
Økologi
Vin til maden
Mejeri i MENY
Baby
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Urtesuppe med kartofler og gurkemejestegt knoldselleri
Urtesuppe med kartofler og gurkemejestegt knoldselleri
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
25 g smør
1 stort løg
2 fed hvidløg
200 g brune champignoner
300 g kartofler
3 porrer
1 liter grøntsagsbouillon
2 tsk fiskesauce
50 g babyspinatblade
gurkemejestegt knoldselleri:
25 g smør
1 tsk stødt gurkemeje
200 g knoldselleri
0.5 tsk rosa peberkorn
1 tsk havsalt
pynt: timianblad
tilbehør: groft brød
Sådan gør du
1.
Skær løg i tern.
2.
Varm en stor gryde op med smør.
3.
Sauter løg og knust hvidløg i 5 minutter, uden at det bruner.
4.
Skær brune champignoner i mindre stykker, kom dem i gryden, og lad dem sautere i 2 minutter.
5.
Skær kartofler i tern og porrer i ringe à 1 cm.
6.
Kom begge dele i gryden.
7.
Lad det sautere i yderligere 3 minutter.
8.
Tilsæt 1 liter grønsagsbouillon og lad suppen simre i 20-25 minutter, til kartoffelternene er møre.
9.
Lige inden servering tilsættes babyspinatblade.
10.
Smag til med 2 tsk. fish sauce, salt og peber.
11.
Varm en pande op med smør og tilsæt gurkemeje.
12.
Lad det bruse op, så smagen kommer frem i krydderiet.
13.
Skær knoldselleri i tern, kom dem på panden og rist dem ved medium varme i 5 minutter.
14.
Krydr med knust rosa peber og seasalt.
15.
Anret suppen i skåle og pynt med gurkemejestegt knoldselleri og timiankviste.
Grøntsager
Klima Kærlig opskrift
Suppe
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
3903 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
160 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.4 g
Protein:
12.7 %
1.2 g
Kulhydrat:
43.6 %
4.1 g
Fedt:
43.7 %
1.9 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;