HjemOpskrifterUrte-marinade

Urte-marinade

Måltidstype:
Tilbehør
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 4 fed hvidløg
  • 1 citron (usprøjtet)
  • 3 friske rosmarinkviste
  • ½ dl kruspersille
  • ½ dl kørvel
  • 1 tsk tørrede chiliflager
  • 1 tsk fennikelfrø
  • 1 dl olivenolie
  • salt & friskkværnet peber

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Riv skrællen fra en citron og pres saften ud.

  • 2.
    Skræl og hak hvidløg fint.

  • 3.
    Fjern rosmarinbladene fra stilken og hak rosmarin, persille og kørvel.

  • 4.
    Bland det hele sammen med ristede fennikelfrø, chiliflager og olivenolie.

  • 5.
    Smag til med friskkværnet sort peber og salt.

  • 6.
    Lad trække i 30 min.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
3666 kj / 876 kcal
Næringsindhold pr. 100g
1405 kj / 336 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.4 g
Protein: 1.4 %1.2 g
Kulhydrat: 5.3 %4.4 g
Fedt: 93.3 %35.4 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;