Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Bestil hos Wolt
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Mejeri i MENY
Baby
Vin til maden
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Madplaner med MENY
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Ungarsk gullaschsuppe med madbrød
Ungarsk gullaschsuppe med madbrød
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
90-120 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
25 g smør
100 g bacontern
500 g oksebove i tern
2 spsk olivenolie
4 fed hvidløg
2 løg
200 g gulerødder
2 spsk paprika
1 tsk røget paprika
2 tsk hel spidskommen
0.5 tsk tørret chiliflage
3 laurbærblade
1 dåse koncentreret tomatpuré
1 dåse hakket tomat
7.5 dl grøntsagsbouillon
300 g kartofler
1 rød peberfrugt
1 tsk salt
1 tsk friskkværnet peber
madbrød
3 naanbrød
150 g revet ost med chilli
pynt: 1 dl hakket kruspersille
tilbehør: 2.5 dl creme fraiche 5%
Sådan gør du
1.
Varm en stor støbejernsgryde op, og steg bacon, til det er gyldent.
2.
Læg det herefter på fedtsugende papir.
3.
Kom smør og olivenolie i gryden og brun gullaschkødet på alle sider.
4.
Hak hvidløg groft og skær løg i tern.
5.
Kom begge dele i gryden med kød.
6.
Skræl og skær gulerødder i skiver.
7.
Tilsæt gulerødder og krydderier, og lad det hele sautere i et par minutter.
8.
Kom tomatkoncentrat, hakkede tomater og grønsagsbouillon ved.
9.
Sæt låg på gryden, og lad det simre i 80 minutter.
10.
Skræl og skær kartofler i tern og skær peberfrugt i strimler.
11.
Kom begge dele i gryden, og lad det koge i 20-30 minutter.
12.
Mærk efter, om kartoflerne er møre.
13.
Smag gullaschsuppen til med salt og kværnet sort peber.
14.
Varm ovnen op til 200°C.
15.
Læg 3 naanbrød på en bageplade med bagepapir, og drys med revet ost med chili.
16.
Kom madbrødet i ovnen, og lad det gratinere i 8-12 minutter, til de er gyldne.
17.
Anret gullaschsuppen i skåle, drys med hakket persille og top med en skefuld creme fraiche.
18.
Servér stykker af gratinerede madbrød til.
Suppe
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
15690 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
444 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.2 g
Protein:
19.3 %
5.0 g
Kulhydrat:
32.8 %
8.6 g
Fedt:
47.9 %
5.8 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;