
Varm en stor støbejernsgryde op, og steg bacon, til det er gyldent. Læg det herefter på fedtsugende papir. Kom smør og olivenolie i gryden og brun gullaschkødet på alle sider. Hak hvidløg groft og skær løg i tern. Kom begge dele i gryden med kød. Skræl og skær gulerødder i skiver. Tilsæt gulerødder og krydderier, og lad det hele sautere i et par minutter. Kom tomatkoncentrat, hakkede tomater og grønsagsbouillon ved. Sæt låg på gryden, og lad det simre i 80 minutter. Skræl og skær kartofler i tern og skær peberfrugt i strimler. Kom begge dele i gryden, og lad det koge i 20-30 minutter. Mærk efter, om kartoflerne er møre. Smag gullaschsuppen til med salt og kværnet sort peber.
Varm ovnen op til 200°C. Læg 3 naanbrød på en bageplade med bagepapir, og drys med revet ost med chili. Kom madbrødet i ovnen, og lad det gratinere i 8-12 minutter, til de er gyldne. Anret gullaschsuppen i skåle, drys med hakket persille og top med en skefuld creme fraiche.
Servér stykker af gratinerede madbrød til.
Energi pr. person: 4479 kJ/1066 kcal
Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 6,5 g
Fedt: 5,5 g
Kulhydrat: 9,5