Den ultimative rejemad

fork and spoon
Snacks
clock
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer


4 skiver lækker Italiensk brød

250 g Kutter-Rejer, optøet og afdryppede

150 g skalrejer, optøet og pillede

4 stk. asparges i strimler

¼ agurk i halve skiver

½ potte dild

Citronskal af 1 citron



Ramsløgsmayonnaise:

1 ½ dl ramsløg, groft hakket

1 ½ dl Stokes Real mayonnaise

salt og kværnet peber



Tilbehør:

Ærteskud

 

Sådan gør du

Rist eller grill 4 stykker Italiensk brød. Rør mayonnaise med ramsløg (evt. blendes med stavblender) og smag til med salt og peber. Lav strimler med en kartoffelskræller af asparges. Kom strimler i koldt vand, så krøller de flot. Anret brødet på 4 store tallerkener. Fordel mayonnaise på brødet, rejer, aspargesstrimler, agurk, dildkviste og revet citronskal. Pynt med ærteskud.