Tykke fuldkorns pandekager med skyr, blåbær og hasselnødder

fork and spoon
Brød og kager
clock
0-30 min
Tykke fuldkorns pandekager
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

2 æg
3½ dl kærnemælk
50 g fuldkornshvedemel
175 g hvedemel
1 nip salt
2 spsk rørsukker
1½ tsk bagepulver
25 g smeltet smør
250 g blåbær
1 spsk smør
200 g skyr
100 g hasselnødder

Sådan gør du

Pisk æg og mælk sammen og bland med begge slags mel, salt, 1 spsk rørsukker, bagepulver og smeltet smør. Steg små pandekager på en tør nonstick pande. Kom imens blåbærrene i en anden pande sammen med 1 spsk smør og 1 spsk rørsukker. Varm det igennem et par minutter. Server pandekagerne med skyr, hakkede nødder og lune blåbær - eller hvis det skal være ekstra lækkert, så kan du prøve at lave en hjemmelavet blåbærsirup til pandekagerne - du finder opskriften her.

Energifordeling pr. person:
2399kJ (kcal 573)

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 6,4 g
Kulhydrat: 21,3 g
Fedt: 7,4 g