HjemOpskrifterTunsalat med kikærter og olivendressing

Tunsalat med kikærter og olivendressing

Måltidstype:
Snacks
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 6 spsk olivenolie
  • saften af 0.5 citron (usprøjtet)
  • 75 g grønne oliven uden sten
  • salt og sort peber
  • 1 dåse kikært
  • 2 dåser tun i vand
  • 1 peberfrugt
  • 250 g cherrytomater
  • 0.5 bundt forårsløg
  • 100 g babyspinatblade

Sådan gør du

  • 1.
    Bland olivenolie med citronsaft og grofthakkede oliven.

  • 2.
    Krydr med salt og peber.

  • 3.
    Skyl kikærterne, og fordel dem i fire glas med låg.

  • 4.
    Hæld olivendressingen over.

  • 5.
    Klem vandet fra tunfisken, og fordel tunen over kikærterne.

  • 6.
    Skær peberfrugt i tern, og halvér cherrytomaterne.

  • 7.
    Kom det over tunfisken.

  • 8.
    Snit forårsløg, og kom dem på, og fyld glasset op med grundigt renset spinat.

  • 9.
    Salaten holder sig frisk og sprød, fordi dressingen er i bunden af glasset.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
6454 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
472 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 2.0 g
Protein: 30.1 %8.4 g
Kulhydrat: 14.5 %4.0 g
Fedt: 55.4 %7.1 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;