”TUC-muffins” med grøntsager, hytteost og sprød crumble

fork and spoon
Brød og kager
clock
0-30 min
”TUC-muffins” med grøntsager, hytteost og sprød crumble
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

100 g broccoli

3 forårsløg

9 store æg

Salt og sort peber

1 tsk smør

75 g kogt skinke i tern

1 håndfuld basilikumblade

100 g hytteost

50 g Tuc kiks

Sådan gør du

Del broccoli i bittesmå buketter. Skær forårsløg i tynde skiver. Pisk æggene sammen med lidt salt og peber. Smør 12 muffinforme med smør og fordel grøntsager, skinke og basilikumblade i. Læg en lille skefuld hytteost i midten af hver. Hæld æggeblandingen over. Knus kiksen groft og kom dem på toppen af æggemuffinsene. Bages i 15-20 min. ved 200°C.

 

Energi pr. stk.: 459KJ/110Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:

Protein: 11,3 g.

Kulhydrat: 5,2 g.

Fedt: 8,8 g.