HjemOpskrifter”TUC-muffins” med grøntsager, hytteost og sprød crumble

”TUC-muffins” med grøntsager, hytteost og sprød crumble

Måltidstype:
Brød og kager
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 100 g broccoli
  • 3 forårsløg
  • 9 æg
  • groft salt
  • friskkværnet peber
  • 1 tsk smør
  • 75 g kogt skinke i tern
  • 1 håndfuld frisk basilikum
  • 100 g Arla Karolines Køkken® Hytteost 4%
  • 50 50 g TUC saltkiks

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Del broccoli i bittesmå buketter.

  • 2.
    Skær forårsløg i tynde skiver.

  • 3.
    Pisk æggene sammen med lidt salt og peber.

  • 4.
    Smør 12 muffinforme med smør og fordel grøntsager, skinke og basilikumblade i.

  • 5.
    Læg en lille skefuld hytteost i midten af hver.

  • 6.
    Hæld æggeblandingen over.

  • 7.
    Knus kiksen groft og kom dem på toppen af æggemuffinsene.

  • 8.
    Bages i 15-20 min. ved 200°C.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
3799 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
481 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 0.6 g
Protein: 41 %11.6 g
Kulhydrat: 3.5 %1.0 g
Fedt: 55.5 %7.2 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;