HjemOpskrifterTuc kage med frugt og bær

Tuc kage med frugt og bær

Måltidstype:
Brød og kager
Samlet tid:
60-90 min
Del med en ven

Ingredienser

8 personer
bund af marrengsmasse:
  • 3 æggehvider
  • 250 g sukker
  • 1 tsk hvidvinseddike
  • 1 tsk vaniljesukker
  • 125 g hasselnødder
  • 40 g TUC saltkiks
  • 2 dl Arla Karolines Køkken® Piskefløde 38%
    frugt og bær til pynt, fx:
    • 125 g hindbær
    • 2 nektariner

    SÅDAN GØR DU

    • 1.
      Til marengsmassen piskes æggehviderne til de skummer og kom så sukker i og pisk hviderne helt stive.

    • 2.
      Vend eddike og vaniljesukker i.

    • 3.
      Hak hasselnødderne og knus kiksene og vend begge dele i marengsmassen.

    • 4.
      Kom det i en springform beklædt med bagepapir og bag ved 175 g i 45 min.

    • 5.
      Lad kagen køle af kom den over på et fad.

    • 6.
      Pynt med flødeskum, frugt og bær.

    Næringsindhold:
    Energiindhold for hele retten:
    12269 kj / kcal
    Næringsindhold pr. 100g
    1078 kj / 0 kcal
    Energifordeling
    ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
    Fiber: 2.6 g
    Protein: 5.2 %3.3 g
    Kulhydrat: 44.8 %28.4 g
    Fedt: 50 %14.6 g
    Alkohol: 0 %0.0 g
    ;