HjemOpskrifterTuc kage med frugt og bær

Tuc kage med frugt og bær

Måltidstype:
Brød og kager
Samlet tid:
60-90 min
Del med en ven

Ingredienser

8 personer
bund af marrengsmasse:
  • 3 æggehvider
  • 250 g sukker
  • 1 tsk hvidvinseddike
  • 1 tsk vaniljesukker
  • 125 g hasselnødder
  • 40 g TUC kiks
  • 2 dl Arla Karolines Køkken® Piskefløde 38%
frugt og bær til pynt, fx:
  • 125 g hindbær
  • 2 nektariner

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Til marengsmassen piskes æggehviderne til de skummer og kom så sukker i og pisk hviderne helt stive.

  • 2.
    Vend eddike og vaniljesukker i.

  • 3.
    Hak hasselnødderne og knus kiksene og vend begge dele i marengsmassen.

  • 4.
    Kom det i en springform beklædt med bagepapir og bag ved 175 g i 45 min.

  • 5.
    Lad kagen køle af kom den over på et fad.

  • 6.
    Pynt med flødeskum, frugt og bær.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
12299 kj / 2939 kcal
Næringsindhold pr. 100g
1082 kj / 258 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 2.8 g
Protein: 5.4 %3.4 g
Kulhydrat: 44.3 %28.2 g
Fedt: 50.3 %14.7 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;