Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Mest solgte
Nytårsmenu
Julefrokost
Mortens aften and
Inspiration
Find butik og bestil her
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Mejeri
Økologi
Baby
Højtider og opskrifter
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
julebag
Grill opskrifter
Ferieaktiviteter
Fødselsdags-opskrifter
Julekager og konfekt
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Ansvarlighed
Klimakærlig mad
22 Klimatips
Vi holder af klimaet
Hjem
Opskrifter
Tuc kage med frugt og bær
Tuc kage med frugt og bær
Måltidstype:
Brød og kager
Samlet tid:
60-90 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
8 personer
bund af marrengsmasse:
3 æggehvider
250 g sukker
1 tsk hvidvinseddike
1 tsk vaniljesukker
125 g hasselnødder
40 g TUC kiks
2 dl Arla Karolines Køkken® Piskefløde 38%
frugt og bær til pynt, fx:
125 g hindbær
2 nektariner
SÅDAN GØR DU
1.
Til marengsmassen piskes æggehviderne til de skummer og kom så sukker i og pisk hviderne helt stive.
2.
Vend eddike og vaniljesukker i.
3.
Hak hasselnødderne og knus kiksene og vend begge dele i marengsmassen.
4.
Kom det i en springform beklædt med bagepapir og bag ved 175 g i 45 min.
5.
Lad kagen køle af kom den over på et fad.
6.
Pynt med flødeskum, frugt og bær.
Kager
Frugt
Brød og kager
Dessert
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
12299 kj / 2939 kcal
Næringsindhold pr. 100g
1082 kj / 258 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
2.8 g
Protein:
5.4 %
3.4 g
Kulhydrat:
44.3 %
28.2 g
Fedt:
50.3 %
14.7 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Persondata & Cookies
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;