Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 11

Man – fre: 09 – 17

Lør/Søn: Lukket

 

Tuc kage med frugt og bær

60-90 min
8 personer

Ingredienser

Bund af marrengsmasse

3 æggehvider
250 g sukker
1 tsk. hvidvinseddike
1 tsk. vaniljesukker

 

125 g hasselnødder
40 g TUC kiks original
2 dl piskefløde
Frugt og bær til pynt (fx 125 g hindbær og 2 nektariner)

Om råvarerne

Til marengsmassen piskes æggehviderne til de skummer og kom så sukker i og pisk hviderne helt stive. Vend eddike og vaniljesukker i.

Hak hasselnødderne og knus kiksene og vend begge dele i marengsmassen. Kom det i en springform beklædt med bagepapir og bag ved 175 g i 45 min. Lad kagen køle af kom den over på et fad.

Pynt med flødeskum, frugt og bær.

Energi pr. person:
1521 kJ (363 kcal)

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 3,9 g
Kulhydrat: 32,3 g
Fedt: 13,3 g

Til marengsmassen piskes æggehviderne til de skummer og kom så sukker i og pisk hviderne helt stive. Vend eddike og vaniljesukker i.

Hak hasselnødderne og knus kiksene og vend begge dele i marengsmassen. Kom det i en springform beklædt med bagepapir og bag ved 175 g i 45 min. Lad kagen køle af kom den over på et fad.

Pynt med flødeskum, frugt og bær.

Energi pr. person:
1521 kJ (363 kcal)

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 3,9 g
Kulhydrat: 32,3 g
Fedt: 13,3 g