8 personer
3 æggehvider
250 g sukker
1 tsk. hvidvinseddike
1 tsk. vaniljesukker
125 g hasselnødder
40 g TUC kiks original
2 dl piskefløde
Frugt og bær til pynt (fx 125 g hindbær og 2 nektariner)
Til marengsmassen piskes æggehviderne til de skummer og kom så sukker i og pisk hviderne helt stive. Vend eddike og vaniljesukker i.
Hak hasselnødderne og knus kiksene og vend begge dele i marengsmassen. Kom det i en springform beklædt med bagepapir og bag ved 175 g i 45 min. Lad kagen køle af kom den over på et fad.
Pynt med flødeskum, frugt og bær.
Energi pr. person:
1521 kJ (363 kcal)
Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 3,9 g
Kulhydrat: 32,3 g
Fedt: 13,3 g