HjemOpskrifterTrifli med hindbær, brombær og appelsincreme

Trifli med hindbær, brombær og appelsincreme

Måltidstype:
Dessert
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 250 g mascarpone
  • ½ dl Arla Karolines Køkken® Græsk inspireret yoghurt 10%
  • 1 cl Grand Marnier (kan udelades)
  • 2 spsk flydende honning
  • 1 appelsin
  • 1 vaniljestang (kornene heraf) eller vaniljepasta i tilsvarende mængde
  • 125 g hindbær
  • 125 g brombær
  • 2 lagkagebunde

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Rør mascarpone med yoghurt, Grand Marnier, honning, revet skal af ½ appelsin og vaniljekorn.

  • 2.
    Skær sandkagen i skiver eller del lagkagebundene i mindre stykker og kom halvdelen i bunden af 4 portionsglas.

  • 3.
    Dryp med lidt appelsinsaft.

  • 4.
    Kom halvdelen af bærrene i og halvdelen af cremen over.

  • 5.
    Gentag med resten og drys med lidt mere revet appelsinskal på toppen.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
8240 kj / 1969 kcal
Næringsindhold pr. 100g
872 kj / 208 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.5 g
Protein: 6.5 %3.4 g
Kulhydrat: 40.2 %20.6 g
Fedt: 52.6 %12.4 g
Alkohol: 0.7 %0.2 g
;