HjemOpskrifterTrifli med hindbær, brombær og appelsincreme

Trifli med hindbær, brombær og appelsincreme

Måltidstype:
Dessert
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 250 g mascarpone
  • 0.5 dl Arla Karolines Køkken® Græsk inspireret yoghurt 10%
  • 1 cl grand marnier (kan udelades)
  • 2 spsk flydende honning
  • 1 appelsin
  • 1 vaniljestang (kornene heraf) eller vaniljepasta i tilsvarende mængde
  • 125 g hindbær
  • 125 g brombær
  • 2 lagkagebunde

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Rør mascarpone med yoghurt, Grand Marnier, honning, revet skal af ½ appelsin og vaniljekorn.

  • 2.
    Skær sandkagen i skiver eller del lagkagebundene i mindre stykker og kom halvdelen i bunden af 4 portionsglas.

  • 3.
    Dryp med lidt appelsinsaft.

  • 4.
    Kom halvdelen af bærrene i og halvdelen af cremen over.

  • 5.
    Gentag med resten og drys med lidt mere revet appelsinskal på toppen.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
7565 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
799 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.2 g
Protein: 10.2 %4.8 g
Kulhydrat: 43.6 %20.5 g
Fedt: 45.4 %9.8 g
Alkohol: 0.8 %0.2 g
;