Trifli med hindbær, brombær og appelsincreme

fork and spoon
Dessert
clock
0-30 min
Trifli med hindbaer
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

250 g mascarpone

4 spsk græsk yoghurt

1 spsk Grand Marnier (kan udelades)

2 spsk flydende honning

1 økologisk appelsin

Kornene fra 1 stang vanilje

125 g hindbær

125 g brombær

200 g sandkage eller lagkagebunde

Sådan gør du

Rør mascarpone med yoghurt, Grand Marnier, honning, revet skal af ½ appelsin og vaniljekorn. Skær sandkagen i skiver eller del lagkagebundene i mindre stykker og kom halvdelen i bunden af 4 portionsglas. Dryp med lidt appelsinsaft. Kom halvdelen af bærrene i og halvdelen af cremen over. Gentag med resten og drys med lidt mere revet appelsinskal på toppen.

 

Energi pr. person: 2398KJ/573Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g.: 

Protein: 3,9 g.

Kulhydrat: 20,3 g.

Fedt: 22,3 g.