HjemOpskrifterTranebærchutney med kanel og ingefær

Tranebærchutney med kanel og ingefær

Måltidstype:
Tilbehør
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

6 personer
  • 2 æbler
  • 100 g tørrede tranebær
  • 2 kanelstænger
  • 1 spsk revet frisk ingefær
  • 50 g rørsukker
  • saft af 0.5 citron (usprøjtet)

Sådan gør du

  • 1.
    Skræl æblerne og skær dem i grove tern.

  • 2.
    Kom dem i en gryde sammen med tranebær, kanel, ingefær og rørsukker og kog det sammen til en tyk chutney, ca. 10 min.

  • 3.
    Sluk for varmen og kom citronsaft i.

  • 4.
    Servér evt. chutney som tilbehør til et lækkert ostebord.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
1589 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
330 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 2.5 g
Protein: 1.3 %0.3 g
Kulhydrat: 95.8 %18.6 g
Fedt: 2.9 %0.2 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;