4 personer
175 g Lurpak smørbar
85 g Sukker
½ tsk Vaniljepulver
½ tsk kanel
225 g Hvedemel
75 g Groft hakkede mandler uden skal
75 g Tørrede tranebær
15 g chokolade
Ca. 16 stk.
Rør smør, sukker, vaniljepulver og kanel sammen i en skål. Bland melet i og vend derefter mandler og tranebær i. Form dejen til en lang cylinder på ca. 5 cm i diameter. pak dejen ind i film og lad den sætte sig på køl i ca. 1 time.
Forvarm ovnen til 180°. Skær dejen i 1 cm. tykke skiver og placer dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Bag i ovnen i ca. 14 – 16 min. Drys med fint revet hvid chokolade og Lad kagerne køle af inden servering.
Energi pr. person: 3225 KJ / 768 kcal
Energifordeling pr. 100g
Protein: 6,6 %
Fedt: 51 %
Kulhydrat: 42,4 %