5 personer
Antal: 15 stk.
500 g blandede kagerester, for eksempel mazarin og hindbærroulade
200 g mørk chokolade
100 g marcipan, revet
1 spsk. hindbærsyltetøj
3 spsk. færdigbrygget kaffe, Merrild Signature Blend
2 spsk. romessens
Overtræk og chokolade:
300 g marcipan
50 g flormelis
200 g mørk chokolade
Kom kagerester og chokolade i en foodprocessor og blend, til det er findelt. Kom revet marcipan, hindbærsyltetøj, kaffe og romessens i, og ælt massen sammen. Sæt massen på køl i 1 time og rul den så ud i tykke pølser, der skæres i 15 stykker. Drys bordet med lidt flormelis, og rul marcipanen ud. Skær den i baner i samme bredde som træstammerne, og fold marcipan om hvert stykke. Knib marcipanen sammen på undersiden. Hak chokoladen, og tag 1/3 fra. Smelt resten over vandbad. Sluk for varmen, og kom resten af chokoladen i. Nu er chokoladen tempereret. Dyp enderne af træstammerne i chokoladen, og sæt dem på et stykke bagepapir, til chokoladen er hærdet. Servér med en god kop kaffe.
Energi pr. pers: 1537KJ/367Kcal.
Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 7,3 g.
Kulhydrat: 45 g.
Fedt: 25,1 g.