5 personer
Ingredienser
2 æg
2 spsk sukker
½ l kærnemælk
250 g hvedemel
½ tsk kardemomme
1 tsk natron
1 æble i små tern
1 tsk citronsaft
1 tsk kanel
smør til stegning
1 spsk flormelis til drys
Pisk æg skummende sammen med sukker og kærnemælk. Bland mel med kardemomme og natron og rør det i dejen, så der ingen klumper er. Vend æbletern med citronsaft og kanel.
Steg æbleskiverne i smør i en æbleskivepande. Fyld hullerne 2/3 op og kom et stykke æble i hver. Vend dem først en kvart omgang og så resten af vejen, så sikrer du flotte runde æbleskiver. Drys med flormelis ved servering.
Energi pr. 100g: 645KJ/154Kcal
Næringsindhold pr. 100g
Protein: 5,8g
Kulhydrat: 25,8g
Fedt: 3,2g