HjemOpskrifterTortillas med plukket rødspætte og lime dressing - dag 2

Tortillas med plukket rødspætte og lime dressing - dag 2

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 2 tsk groft salt
  • 8 rødspættefileter
  • friskkværnet peber
  • 150 g rejer
  • 1 bundt fintsnittet forårsløg
  • 25 g smør
  • 1 dl friskpresset appelsinsaft
  • 2 spsk friskpresset limesaft
  • 2 spsk limeskal (usprøjtet)
  • 1.5 dl creme fraiche 18%
  • 1 spsk flydende honning
  • 10 g friske chilier
  • 300 g fintsnittet lilla spidskål
  • 3 æbler i fine tern
  • 8 store tortillaer

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Rens rødtungefileterne og fjern eventuelle ben.

  • 2.
    Drys med salt og peber.

  • 3.
    Fordel rejer og forårsløg på fiskefileterne og rul dem stramt herom - fra halespidsen og med skindsiden indad.

  • 4.
    Smelt smør sammen med appelsinsaften i en pande med låg.

  • 5.
    Fordel rødtungerullerne i panden, kom låg på og damp dem ved jævn varme i ca.7 min.

  • 6.
    Riv limeskal i creme fraiche og vend det sammen med limesaften, honning og chili.

  • 7.
    Pluk rødspættefilet i mindre stykker.

  • 8.
    Fordel alle ingredienserne på tortillasbrødene – Pynt med koriander, rul og server.

  • 9.
    Pynt med koriander.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
13700 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
561 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 0.7 g
Protein: 31.1 %10.3 g
Kulhydrat: 44.7 %14.8 g
Fedt: 24.2 %3.7 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;