Tortillas med plukket rødspætte og lime dressing - dag 2

30-60 min

Ingredienser

8 rødspætte fileter

2 tsk. groft salt

Frisk kværnet peber

150 g rejer

1 bdt fintsnittet forårsløg

25 g smør

1 dl friskpresset appelsinsaft

 

2 lime skal og saft

1,5 dl creme fraiche 18 %

1 spsk. flydende honning

1-2 tsk. finthakket grøn chili

 

300 g fintsnittet rød spidskål

3 æbler i fine tern

8 tortillas 

Rens rødtungefileterne og fjern eventuelle ben. Drys med salt og peber. Fordel rejer og forårsløg på fiskefileterne og rul dem stramt herom - fra halespidsen og med skindsiden indad.

Smelt smør sammen med appelsinsaften i en pande med låg. Fordel rødtungerullerne i panden, kom låg på og damp dem ved jævn varme i ca.7 min.

Riv limeskal i creme fraiche og vend det sammen med limesaften, honning og chili. Pluk rødspættefilet i mindre stykker.

Fordel alle ingredienserne på tortillasbrødene – Pynt med koriander, rul og server.

 

Pynt: Koriander

 

 

Energi pr. person:  2744 Kj/ 653 kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 9,3 g.
Kulhydrat: 12,2 g.

Fedt: 4,4 g.

 

Rens rødtungefileterne og fjern eventuelle ben. Drys med salt og peber. Fordel rejer og forårsløg på fiskefileterne og rul dem stramt herom - fra halespidsen og med skindsiden indad.

Smelt smør sammen med appelsinsaften i en pande med låg. Fordel rødtungerullerne i panden, kom låg på og damp dem ved jævn varme i ca.7 min.

Riv limeskal i creme fraiche og vend det sammen med limesaften, honning og chili. Pluk rødspættefilet i mindre stykker.

Fordel alle ingredienserne på tortillasbrødene – Pynt med koriander, rul og server.

 

Pynt: Koriander

 

 

Energi pr. person:  2744 Kj/ 653 kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 9,3 g.
Kulhydrat: 12,2 g.

Fedt: 4,4 g.

 

LÆS TILBUDSAVISEN