Tortillas med oksebryst, cheddar og salsa

fork and spoon
Hovedret
clock
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

4 store hvedetortillas
200 g oksebryst i skiver fra Delikatessen
250 g kidneybønner (1 dåse)
150 g revet cheddar
100 g creme fraiche 18%
4 spsk salsa
25 g syltede jalapenos
¼ agurk

Sådan gør du

Læg de fire tortillas på bageplader med bagepapir på.

Læg skiver af oksebryst på midten og top med bønner og revet cheddar.

Gratiner i ovnen ved 180° C. i 15 -20 min.

Top de fyldte tortillas med creme fraiche, salsa, jalapenos og finthakket agurk.

 

Energi pr. person: 2577KJ/592Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:

Protein: 11 g.

Kulhydrat: 16,2 g.

Fedt: 11,6 g.