Tortillas med grillet laks og majssalat

fork and spoon
Hovedret
clock
0-30 min
Tortillas med grillet laks og majssalat
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

1 tsk. stødt koriander 

1 tsk. røget paprika

1 tsk. paprika 

1 tsk. tørret oregano

1 tsk. spidskommen 

1 tsk. flagesalt 

Sort peber 

1 fed hvidløg 

1 spsk. olivenolie

 500 g laksefilet 

1 mango 

2 avocado 

3 forårsløg 

2 spsk. syltede jalapenos 

250 g majskerner 

2 lime 

1 håndfuld koriander 

150 g creme fraiche 9 %

Tilbehør: tortillas eller tacos

 

 

Sådan gør du

Bland koriander, begge slags paprika, oregano, spidskommen, flagesalt og peber med knust hvidløg og olivenolie. Gnid fisken ind i blandingen, og grill den 6-8 min. pr. side. Skær mango og avocado i små tern, og bland med tynde skiver forårsløg, hakket jalapenos og majskerner. Vend det sammen med saften fra 1 lime og koriander. Skær den anden lime i både. Server laksen i tortillas eller tacos sammen med majssalaten, limebåde og creme fraiche.

 

Energi pr. person: 2415KJ/577Kcal.  

Næringsindhold pr. 100 g: 
Protein: 7,8 g. 
Kulhydrat: 8,5 g. 
Fedt: 8,5 g.