HjemOpskrifterTortillas med grillet laks og majssalat

Tortillas med grillet laks og majssalat

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 1 tsk stødt koriander
  • 1 tsk røget paprika
  • 1 tsk paprika
  • 1 tsk tørret oregano
  • 1 tsk stødt spidskommen
  • 1 tsk flagesalt
  • sort peber
  • 1 fed hvidløg
  • 1 spsk olivenolie
  • 500 g laksefileter
  • 1 mangofrugt
  • 2 avocadoer
  • 3 forårsløg
  • 2 spsk syltede jalapenos
  • 250 g majskerner
  • 2 limefrugter
  • 1 bæger frisk koriander
  • 150 g økologisk creme fraiche 9%
  • tilbehør: tortilla eller tacos

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Bland koriander, begge slags paprika, oregano, spidskommen, flagesalt og peber med knust hvidløg og olivenolie.

  • 2.
    Gnid fisken ind i blandingen, og grill den 6-8 min. pr. side.

  • 3.
    Skær mango og avocado i små tern, og bland med tynde skiver forårsløg, hakket jalapenos og majskerner.

  • 4.
    Vend det sammen med saften fra 1 lime og koriander.

  • 5.
    Skær den anden lime i både.

  • 6.
    Server laksen i tortillas eller tacos sammen med majssalaten, limebåde og creme fraiche.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
9481 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
558 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.7 g
Protein: 21.9 %7.2 g
Kulhydrat: 18.2 %6.0 g
Fedt: 59.9 %9.1 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;