4 personer
1 tsk. stødt koriander
1 tsk. røget paprika
1 tsk. paprika
1 tsk. tørret oregano
1 tsk. spidskommen
1 tsk. flagesalt
Sort peber
1 fed hvidløg
1 spsk. olivenolie
500 g laksefilet
1 mango
2 avocado
3 forårsløg
2 spsk. syltede jalapenos
250 g majskerner
2 lime
1 håndfuld koriander
150 g creme fraiche 9 %
Tilbehør: tortillas eller tacos
Bland koriander, begge slags paprika, oregano, spidskommen, flagesalt og peber med knust hvidløg og olivenolie. Gnid fisken ind i blandingen, og grill den 6-8 min. pr. side. Skær mango og avocado i små tern, og bland med tynde skiver forårsløg, hakket jalapenos og majskerner. Vend det sammen med saften fra 1 lime og koriander. Skær den anden lime i både. Server laksen i tortillas eller tacos sammen med majssalaten, limebåde og creme fraiche.
Energi pr. person: 2415KJ/577Kcal.
Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 7,8 g.
Kulhydrat: 8,5 g.
Fedt: 8,5 g.