4 personer
4 kyllingebryster
1 tsk stødt spidskommen
1 tsk stødt koriander
1 tsk stødt paprika
1 tsk røget paprika
Salt og sort peber
1 spsk olivenolie
1 mango
2 avocado
½ agurk
1 chili
1 lime
250 g tomater
1 spsk hvidvinseddike
½ tsk sukker
½ lille rødløg
2 spsk syltede jalapenos
6-8 store tortillas
150 g creme fraiche
Læg hvert kyllingebryst mellem to stykker plastfolie og bank det fladt med en kagerulle. Bland spidskommen, koriander, paprika og røget paprika og krydr med salt og peber. Drys blandingen på kyllingen og gnid med olivenolie. Grill kyllingen 4-5 min. pr. side og skær i skiver. Skær mango, avocado og agurk i tern og bland med hakket chili og lidt limesaft. Skær tomater i grove stykker og kom i en blender sammen med eddike, sukker, rødløg og jalapenos og kør det sammen til en grov salsa. Smag både mangosalat og salsa til med salt. Varm tortillaerne på en grill eller grillpande og server med salat, kylling, salsa og creme fraiche.
Energi pr. person: 1677KJ/401Kcal.
Næringsindhold pr. 100 g.:
Protein: 7,3 g.
Kulhydrat: 6,7 g.
Fedt: 5,8 g.