Tortillas med frisk spinat, glaserede løg og gedeost

fork and spoon
Hovedret
clock
30-60 min
Tortillas
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

8 stk. soft Tortillas ( 500 g )
150 g frisk spinat, skyllet
200 g fast gedeost i mindre stykker

Glaserede løg:
2 spsk. oliven olie
3-4 løg ( 350 g )
½ tsk. tørret chili
2 spsk. mørk balsamico eddike
2 spsk. brun farin
½ dl vand
Tilbehør: blandede salater med stykker af avocado, balsamico og oliven olie.

Sådan gør du

Skær løg i halve skiver, varm en pande med oliven olie op og sauter løg uden at de bliver brune på panden.

Kom chili, eddike, mørk balsamico, brun farin og vand ved. Lad det simre i ca. 30 min til løgene er glaserede og møre.

Tænd ovnen på 200 grader.

Pensl hver tortilla med oliven olie, kom friske spinat blade, glaserede løg, og drys med gedeost kom en tortilla på toppen.

Bages ved 200 grader i ca. 10 min til de er sprøde. Skæres i mindre stykker.

Nydes som snack, forret eller som aftensmad med salat til.

Energi pr. person:

2770 kJ   (660 kcal)

Energifordeling pr. 100g

Protein: 13 %

Fedt: 36 %

Kulhydrat: 51 %