Tortillas med bønnefyld

fork and spoon
Hovedret
clock
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

3 gulerødder
2 løg
3 fed hvidløg
1 terning grøntsagsbouillon
2 tsk. Paprika
1 tsk. spidskommen
Chilipulver
3 dåser bønner (f.eks. to dåser kidneybønner og en dåse hvide bønner)
1 dåse hakkede tomater
1 dåse tomatpure (140 g)
1 tsk. salt
Evt. peber Tortillas (fladbrød)
Guacamole
Blandet grønt (f.eks. peberfrugt, salat, agurk, majs, ærter, forårsløg, kogte kartofler i tern)

Sådan gør du

Skær gulerødderne i tern og hak løgene.

Steg gulerødder og løg på panden i vand eller olie sammen med presset hvidløg, bouillon, paprika, spidskommen og chili (brug så meget chili, som du kan lide).

Tilsæt bønner og tomat, når gulerødder og løg er tilstrækkeligt bløde.

Lad det simre nogle minutter og smag til med salt og peber.

Serveres i tortillas sammen med guacamole og andet grønt.

 

Energi pr. person: 3136KJ/749Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 4 g.
Kulhydrat: 17,3 g.
Fedt: 4,2 g.