HjemOpskrifterTortilla wrap med kylling, hot kål og avocadocreme

Tortilla wrap med kylling, hot kål og avocadocreme

Måltidstype:
Madpakke
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 4 mellem tortillaer
  • 280 g kyllingeinderfileter
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 tsk karry
  • salt & sort peber
hot spidskål
  • 200 g fintsnittet spidskål
  • 100 g revet gulerødder
  • 100 g rødløg i tynde både
  • 0.5 rød chilipeber efter smag og styrke
  • 30 g frisk koriander
dressing
  • 0.5 dl æbleeddike
  • 1 spsk olivenolie
  • saften af 1 limefrugt
  • 1 spsk akaciehonning
avocado creme
  • 1 avocado
  • 1 spsk creme fraiche 18%
  • friskpresset limesaft
  • salt & sort peber

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Bland spidskål, gulerødder, rødløg, chili og koriander sammen.

  • 2.
    Bland dressingen sammen og hæld den over salaten og lad den trække et par timer på køl.

  • 3.
    Mod avocado med cremefraiche, smag til med limesaft, salt og peber.

  • 4.
    Steg kylling inderfilet i olivenolie med karry på en varm pande i ca. 6 min til de er gennemstegte.

  • 5.
    Krydr med salt og peber.

  • 6.
    Fordel stærk syltede kål på tortillas.

  • 7.
    Dernæst avocadocreme og stykker af kylling inderfileter.

  • 8.
    Server åben eller rulles sammen til wrap.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
6203 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
526 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.5 g
Protein: 23.3 %7.2 g
Kulhydrat: 35.9 %11.1 g
Fedt: 40.8 %5.8 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;