Tortilla wrap med kylling, hot kål og avocadocreme

30-60 min
4 personer

Ingredienser

4 stk. Tortillas wrap
280 g kylling inderfilet
1 spsk. olivenolie
1 tsk. karry
salt og peber
Hot spidskål:
200 g spidskål fintsnittet
100 g revet gulerødder
100 g rødløg i tynde både
½ rød chili efter smag og styrke
1 dl frisk koriander ( kan udlades)
Dressing
½ dl æbleeddike
1 spsk. olivenolie
saft af 1 lime
1 spsk. akaciehonning
Avocado creme:
1 moden avocado
1 spsk. cremefraiche 18 %
lime saft
salt og peber

Bland spidskål, gulerødder, rødløg, chili og koriander sammen. Bland dressingen sammen og hæld den over salaten og lad den trække et par timer på køl.

Mod avocado med cremefraiche, smag til med limesaft, salt og peber.

Steg kylling inderfilet i olivenolie med karry på en varm pande i ca. 6 min til de er gennemstegte. Krydr med salt og peber.

Fordel stærk syltede kål på tortillas. Dernæst avocadocreme og stykker af kylling inderfileter. Server åben eller rulles sammen til wrap.  

Energi pr. person:1962 kJ /467 kcal
Energifordeling pr. 100g
Protein: 19 %
Fedt: 43 %
Kulhydrat: 38 % 

Da visse frugter afgiver et særligt plantehormon, er det vigtigt at opbevare frugt og grønt adskilt. Ellers forkortes grøntsagernes holdbarhed, da de modnes hurtigere.
Tortilla wrap med kylling

Bland spidskål, gulerødder, rødløg, chili og koriander sammen. Bland dressingen sammen og hæld den over salaten og lad den trække et par timer på køl.

Mod avocado med cremefraiche, smag til med limesaft, salt og peber.

Steg kylling inderfilet i olivenolie med karry på en varm pande i ca. 6 min til de er gennemstegte. Krydr med salt og peber.

Fordel stærk syltede kål på tortillas. Dernæst avocadocreme og stykker af kylling inderfileter. Server åben eller rulles sammen til wrap.  

Energi pr. person:1962 kJ /467 kcal
Energifordeling pr. 100g
Protein: 19 %
Fedt: 43 %
Kulhydrat: 38 %