Tortellinisalat med mozzarella og spinat

fork and spoon
Salater
clock
0-30 min
Tortellinisalat med mozzarella og spinat
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

250 g tortellini

½ spidskål

150 g babyspinat

2 stk. frisk mozzarella

75 g peberfrugtpesto

75 g creme fraiche 9 %

Salt og sort peber

1 tsk. chiliflager

Sådan gør du

Kog tortellini efter pakkens anvisning. Snit spidskål fint, og bland med babyspinat og tortellini. Kom mozzarella over. Rør peberfrugtpesto sammen med creme fraiche, og smag til med lidt salt og peber. Kom dressingen over salaten. Drys med chiliflager.

 

Energi pr. person: 1904KJ/455Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 8 g.
Kulhydrat: 10 g.
Fedt: 8,5 g.