HjemOpskrifterTorskerognsmousse med dild og æbler

Torskerognsmousse med dild og æbler

Måltidstype:
Forret
Samlet tid:
60-90 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 400 g frisk torskerogn
  • 1 dl Cheasy® skyr naturel
  • ½ dl dildkviste finthakket
  • 1 tsk dijon-honningsennep
  • 1 tsk citronskal (usprøjtet)
  • 1 tsk friskpresset citronsaft
  • 1 tsk salt
  • friskkværnet peber
  • 2 æbler i tynde både
Tilbehør:
  • 4 skiver ristet groft rugbrød

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Pak torskebukserne ind i bagepapir, lægges i gryde og dækkes med vand.

  • 2.
    Lad dem simre ved svag varme i ca. 45 minutter, de må ikke koge.

  • 3.
    Sigt vandet fra og pak dem ud af bagepapiret.

  • 4.
    Stil dem tildækkede på køl, til de er helt afkølet.

  • 5.
    Befri rognen for hinder og rør den løs med en gaffel.

  • 6.
    Rør den forsigtigt sammen med skyr og de øvrige ingredienser.

  • 7.
    Vend tynde æble både i og smag til.

  • 8.
    Stil det i køleskabet eller server straks på ristet rugbrød.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
4669 kj / 1116 kcal
Næringsindhold pr. 100g
462 kj / 110 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 2.5 g
Protein: 40.9 %11.1 g
Kulhydrat: 46.6 %12.7 g
Fedt: 12.5 %1.6 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;