Torskerognsmousse med dild og æbler

60-90 min

Ingredienser

400 g Torskerogn (i bukser)

1 dl skyr

½ dl finthakket dildkviste

1 tsk. honning-dijonsennep

1 tsk. citronskal

1 tsk. citronsaft

1 tsk. salt

Friskkværnet peber

 

2 æbler i tynde både

Pynt: dildkviste

Tilbehør: Ristet groft rugbrød

Pak torskebukserne ind i bagepapir, lægges i gryde og dækkes med vand. Lad dem simre ved svag varme i ca. 45 minutter, de må ikke koge. Sigt vandet fra og pak dem ud af bagepapiret. Stil dem tildækkede på køl, til de er helt afkølet. Befri rognen for hinder og rør den løs med en gaffel.

Rør den forsigtigt sammen med skyr og de øvrige ingredienser. Vend tynde æble både i og smag  til. Stil det i køleskabet eller server straks på ristet rugbrød.

 

 

Energi pr. person:  1502 Kj/ 358 kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 11,6 g.
Kulhydrat: 17,3 g.

Fedt: 1,7 g. 

Pak torskebukserne ind i bagepapir, lægges i gryde og dækkes med vand. Lad dem simre ved svag varme i ca. 45 minutter, de må ikke koge. Sigt vandet fra og pak dem ud af bagepapiret. Stil dem tildækkede på køl, til de er helt afkølet. Befri rognen for hinder og rør den løs med en gaffel.

Rør den forsigtigt sammen med skyr og de øvrige ingredienser. Vend tynde æble både i og smag  til. Stil det i køleskabet eller server straks på ristet rugbrød.

 

 

Energi pr. person:  1502 Kj/ 358 kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 11,6 g.
Kulhydrat: 17,3 g.

Fedt: 1,7 g. 

LÆS TILBUDSAVISEN