Torskefilet med nødder

fork and spoon
Hovedret
clock
60-90 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

600 g torskefilet

1 finthakket løg

1 spsk olivenolie

1 dl hvidvin

1 dl hakkede cashewnødder

1 glas grøn oliventapenade

1 potte purløg

1 potte timian

400 g grønne asparges

Salt og peber

4 bagekartofler

Sådan gør du

Skær kartoflerne i stænger og
vend dem i olivenolien.
Drys med salt og bag dem i en ovn i 50 minutter ved 180° C. Vend kartoflerne efter 25 minutter.
Svits løg og nødder kort på panden.
Smør torskefileterne med oliven-tapenade og fold fisken.
Knæk det nederste af aspargesene og læg dem i et ovnfast fad. Hæld hvidvin ved og læg torskefiletterne ovenpå. Top med løgblandingen og drys med finthakket purløg og timian.
Bag torsken i ovnen sammen med kartoflerne de sidste 15 minutter.