Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Mest solgte
Valentins menu
Nytårsmenu
Julefrokost
Mortens aften and
Tyroler-buffet
Inspiration
Find butik og bestil her
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Baby
Vin til maden
Danske Madskatte
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Ferieaktiviteter
Fødselsdag
Grill opskrifter
Græskar
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Ansvarlighed
Klimakærlig mad
22 Klimatips
Vi holder af klimaet
Hjem
Opskrifter
Torsk med rødbedesalsa, aioli og sprød parmaskinke
Torsk med rødbedesalsa, aioli og sprød parmaskinke
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
300 g rødbeder
4 spsk olivenolie
2 spsk grov sennep
2 spsk friskpresset citronsaft
2 spsk hvid balsamicoeddike
1 spsk frisk timian + ekstra til pynt
2 spsk kapers
salt og sort peber
4 skiver parmaskinke
600 g torskefileter uden skind
aioli:
1 æggeblomme
1 tsk dijonsennep
1 fed hvidløg
1 spsk hvidvinseddike eller æblecidereddike
0.5 spsk olivenolie
0.5 dl vindruekerneolie
salt og sort peber
SÅDAN GØR DU
1.
Kog rødbederne i saltet vand i 30-45 min.
2.
Lad dem køle lidt af, og gnid skindet af.
3.
Skær rødbederne i små tern, og vend med olivenolie, grov sennep, citronsaft, balsamico, timian og kapers.
4.
Smag til med salt og peber.
5.
Læg parmaskinken på en bageplade med bagepapir, og bag den sprød i ovnen ved 200°C i 10 min.
6.
Del fisken i portionsstykker, krydr med salt og peber, og bag den i en bradepande i 10-12 min., mindre, hvis det er tynde stykker torsk.
7.
Til aioli røres æggeblomme sammen med dijonsennep, knust hvidløg og eddike.
8.
Rør stille og roligt begge slags olie i, til du får en tyk mayonnaise.
9.
Smag til med salt og peber.
10.
Anret fisken med rødbedesalsa, sprød parmaskinke og aioli samt lidt ekstra timian.
11.
Tip: Aioli og rødbedesalsa kan laves dagen før, og parmaskinken kan bages tidligere på dagen og stadig holde sig sprød.
Fisk og skaldyr
SPISETID opskrift
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
10581 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
845 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
0.8 g
Protein:
21.4 %
10.6 g
Kulhydrat:
10.9 %
5.4 g
Fedt:
67.7 %
15.5 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;