Torsk med parmaskinke på fettuccine med cremet spinat

0-30 min
4 personer

Ingredienser

500 g torskefilet

Salt og sort peber

4 skiver parmaskinke

1 fed hvidløg

1 spsk. olivenolie

250 g spinat (frisk eller frossen) 2 dl letmælk

150 g ricotta

1 knsp. revet muskat

2 pakker fersk fettuccine

Om råvarerne

Del fisken i 4 portionsstykker og krydr med salt og peber. Rul hvert stykke ind i parmaskinke og sæt dem i en bradepande med bagepapir i. Steg fisken i ovnen ved 190°C i ca. 12 min. Hak hvidløget fint og steg det i en pande med olivenolie i knap et minut. Tilsæt spinat og mælk og krydr med salt og peber. Lad spinaten falde sammen og rør så ricotta og muskat i. Kog pastaen efter pakkens anvisning og vend den sammen med spinaten. Server med den bagte fisk.

 

Energi pr. person: 2398KJ/573Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 11,2 g.
Kulhydrat: 15,9 g.
Fedt: 3 g.

Torsk med parmaskinke

Del fisken i 4 portionsstykker og krydr med salt og peber. Rul hvert stykke ind i parmaskinke og sæt dem i en bradepande med bagepapir i. Steg fisken i ovnen ved 190°C i ca. 12 min. Hak hvidløget fint og steg det i en pande med olivenolie i knap et minut. Tilsæt spinat og mælk og krydr med salt og peber. Lad spinaten falde sammen og rør så ricotta og muskat i. Kog pastaen efter pakkens anvisning og vend den sammen med spinaten. Server med den bagte fisk.

 

Energi pr. person: 2398KJ/573Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 11,2 g.
Kulhydrat: 15,9 g.
Fedt: 3 g.