HjemOpskrifterTorsk med parmaskinke på fettuccine med cremet spinat

Torsk med parmaskinke på fettuccine med cremet spinat

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 500 g torskefileter
  • salt og sort peber
  • 4 parmaskinke
  • 1 fed hvidløg
  • 1 spsk olivenolie
  • 250 g hel spinat
  • 2 dl letmælk
  • 150 g ricotta
  • 1 1 knsp. revet muskatnød
  • 2 2 pakker fersk fettuccine ( frisk pasta )

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Del fisken i 4 portionsstykker og krydr med salt og peber.

  • 2.
    Rul hvert stykke ind i parmaskinke og sæt dem i en bradepande med bagepapir i.

  • 3.
    Steg fisken i ovnen ved 190°C i ca. 12 min.

  • 4.
    Hak hvidløget fint og steg det i en pande med olivenolie i knap et minut.

  • 5.
    Tilsæt spinat og mælk og krydr med salt og peber.

  • 6.
    Lad spinaten falde sammen og rør så ricotta og muskat i.

  • 7.
    Kog pastaen efter pakkens anvisning og vend den sammen med spinaten.

  • 8.
    Server med den bagte fisk.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
5646 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
482 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 0.5 g
Protein: 41.1 %11.6 g
Kulhydrat: 13.2 %3.8 g
Fedt: 45.7 %5.9 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;