Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Grillbuffet
Mad til Pinsefrokost
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Bestil hos Wolt
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Mejeri i MENY
Baby
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Madplaner med MENY
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Torsk med dry rub og perlespelt med tomat og oliven
Torsk med dry rub og perlespelt med tomat og oliven
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
250 g cherrytomater
1 løg
1 fed hvidløg
1 rosmarinkvist
50 g oliven
2 tsk olivenolie
200 g perlespelt
4 dl vand
groft salt
friskkværnet peber
2 tsk mild paprika
1 tsk tørret chiliflage
1 tsk stødt spidskommen
1 tsk hvidløgspulver
400 g torskefileter uden skind
Sådan gør du
1.
Skær tomater i halve og hak løget fint.
2.
Hak hvidløg fint.
3.
Pluk bladene af rosmarinen og hak oliven meget groft.
4.
Varm 1 spsk olie i en gryde og kom løg i. Steg dem ved middel varme i et par minutter.
5.
Tilsæt så hvidløg, rosmarin, tomater og oliven og steg videre i 5 min.
6.
Kom perlespelt, vand og lidt salt og peber i og sænk varmen. Lad spelten simre under låg i 15 min.
7.
Sluk for varmen og lad det trække i 10 min.
8.
Bland paprika, chiliflager, spidskommen, hvidløgspulver og lidt salt.
9.
Del torsken i 4 portionsstykker og vend først i 1 tsk olie og drys herefter med krydderiblandingen.
10.
Læg fisken i et ovnfast fad med bagepapir i bunden og bag fisken ved 225°C i 10-12 min.
Fisk og skaldyr
SPISETID opskrift
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
6595 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
469 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.6 g
Protein:
25.7 %
7.1 g
Kulhydrat:
48.3 %
13.3 g
Fedt:
26 %
3.3 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;