HjemOpskrifterTorsk i cremet thai karry med søde kartofler og grønt

Torsk i cremet thai karry med søde kartofler og grønt

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 400 g søde kartofler
  • 1 broccoli
  • 250 g rosenkål
  • 3 citrongræs
  • 1 spsk solsikkeolie
  • 2 spsk rød karrypasta
  • 2 dåser kokosmælk
  • 2 spsk fiskesauce
  • 1 spsk Maizena majsstivelse
  • 400 g torskefileter
    tilbehør:
    • limefrugt og koriander eller thai basilikum
    • evt. ris

    SÅDAN GØR DU

    • 1.
      Skræl de søde kartofler og skær dem i tern på 2x2 cm.

    • 2.
      Del broccolien i små buketter og halver rosenkålen.

    • 3.
      Skær den yderste del af citrongræs af og brug bagsiden af en tung kniv til at banke på bunden af græssene, så de knuses lidt.

    • 4.
      Varm olien i en pande og kom karrypasta og citrongræs i.

    • 5.
      Steg det et minut og tilsæt kokosmælk og fishsauce.

    • 6.
      Kom søde kartofler i og lad retten simre under låg i 10 min.

    • 7.
      Tilsæt så broccoli og rosenkål og kog videre i 5 min.

    • 8.
      Rør maizena op med et par skefulde vand og jævn sovsen med det.

    • 9.
      Skær fisken i grove tern og kom dem i retten i 5 min. til sidst.

    • 10.
      Server med lime og koriander eller thai basilikum.

    Næringsindhold:
    Energiindhold for hele retten:
    11250 kj / kcal
    Næringsindhold pr. 100g
    505 kj / 0 kcal
    Energifordeling
    ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
    Fiber: 1.5 g
    Protein: 17.5 %5.2 g
    Kulhydrat: 21.2 %6.3 g
    Fedt: 61.3 %8.4 g
    Alkohol: 0 %0.0 g
    ;