Torsk i cremet thai karry med søde kartofler og grønt

30-60 min

Ingredienser

400 g søde kartofler

1 broccoli

250 g rosenkål

3 citrongræs

1 spsk solsikkeolie
2 spsk Santa Maria Paneng curry

2 dåser kokosmælk

2 spsk fishsauce

1 spsk maizena
400 g torskefilet

Tilbehør: lime og koriander eller thai basilikum, evt. ris

Skræl de søde kartofler og skær dem i tern på 2x2 cm. Del broccolien i små buketter og halver rosenkålen. Skær den yderste del af citrongræs af og brug bagsiden af en tung kniv til at banke på bunden af græssene, så de knuses lidt. Varm olien i en pande og kom karrypasta og citrongræs i. Steg det et minut og tilsæt kokosmælk og fishsauce. Kom søde kartofler i og lad retten simre under låg i 10 min. Tilsæt så broccoli og rosenkål og kog videre i 5 min. Rør maizena op med et par skefulde vand og jævn sovsen med det. Skær fisken i grove tern og kom dem i retten i 5 min. til sidst. Server med lime og koriander eller thai basilikum. 

 

Energi pr. person: 2067KJ/494Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g.:

Protein: 7,8 g.

Kulhydrat: 8,1 g.

Fedt: 2,8 g.

Torsk i cremet thai karry med søde kartofler og grønt

Skræl de søde kartofler og skær dem i tern på 2x2 cm. Del broccolien i små buketter og halver rosenkålen. Skær den yderste del af citrongræs af og brug bagsiden af en tung kniv til at banke på bunden af græssene, så de knuses lidt. Varm olien i en pande og kom karrypasta og citrongræs i. Steg det et minut og tilsæt kokosmælk og fishsauce. Kom søde kartofler i og lad retten simre under låg i 10 min. Tilsæt så broccoli og rosenkål og kog videre i 5 min. Rør maizena op med et par skefulde vand og jævn sovsen med det. Skær fisken i grove tern og kom dem i retten i 5 min. til sidst. Server med lime og koriander eller thai basilikum. 

 

Energi pr. person: 2067KJ/494Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g.:

Protein: 7,8 g.

Kulhydrat: 8,1 g.

Fedt: 2,8 g.