HjemOpskrifterTorsk i cremet thai karry med søde kartofler og grønt

Torsk i cremet thai karry med søde kartofler og grønt

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 400 g søde kartofler
  • 1 broccoli
  • 250 g rosenkål
  • 3 citrongræs
  • 1 spsk solsikkeolie
  • 2 spsk rød karrypasta
  • 2 dåser kokosmælk
  • 2 spsk thai fiskesauce
  • 1 spsk Maizena majsstivelse
  • 400 g torskefilet
tilbehør:
  • limefrugter og koriander eller thai basilikum
  • evt. ris

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Skræl de søde kartofler og skær dem i tern på 2x2 cm.

  • 2.
    Del broccolien i små buketter og halver rosenkålen.

  • 3.
    Skær den yderste del af citrongræs af og brug bagsiden af en tung kniv til at banke på bunden af græssene, så de knuses lidt.

  • 4.
    Varm olien i en pande og kom karrypasta og citrongræs i.

  • 5.
    Steg det et minut og tilsæt kokosmælk og fishsauce.

  • 6.
    Kom søde kartofler i og lad retten simre under låg i 10 min.

  • 7.
    Tilsæt så broccoli og rosenkål og kog videre i 5 min.

  • 8.
    Rør maizena op med et par skefulde vand og jævn sovsen med det.

  • 9.
    Skær fisken i grove tern og kom dem i retten i 5 min. til sidst.

  • 10.
    Server med lime og koriander eller thai basilikum.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
10297 kj / 2461 kcal
Næringsindhold pr. 100g
416 kj / 99 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.5 g
Protein: 22.4 %5.5 g
Kulhydrat: 20.6 %5.0 g
Fedt: 57 %6.4 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;