Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Aarstiderne i MENY
Bestil hos Wolt
Scan & Betal
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Madplaner med MENY
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Kaffe
Økologi
Baby
Vin til maden
Mejeri i MENY
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Torsk i cremet thai karry med søde kartofler og grønt
Torsk i cremet thai karry med søde kartofler og grønt
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
400 g søde kartofler
1 broccoli
250 g rosenkål
3 citrongræs
1 spsk solsikkeolie
2 spsk rød karrypasta
2 dåser kokosmælk
2 spsk fiskesauce
1 spsk Maizena majsstivelse
400 g torskefileter
tilbehør:
limefrugt og koriander eller thai basilikum
evt. ris
Sådan gør du
1.
Skræl de søde kartofler og skær dem i tern på 2x2 cm.
2.
Del broccolien i små buketter og halver rosenkålen.
3.
Skær den yderste del af citrongræs af og brug bagsiden af en tung kniv til at banke på bunden af græssene, så de knuses lidt.
4.
Varm olien i en pande og kom karrypasta og citrongræs i.
5.
Steg det et minut og tilsæt kokosmælk og fishsauce.
6.
Kom søde kartofler i og lad retten simre under låg i 10 min.
7.
Tilsæt så broccoli og rosenkål og kog videre i 5 min.
8.
Rør maizena op med et par skefulde vand og jævn sovsen med det.
9.
Skær fisken i grove tern og kom dem i retten i 5 min. til sidst.
10.
Server med lime og koriander eller thai basilikum.
Grøntsager
Fisk og skaldyr
SPISETID opskrift
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
11250 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
505 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.5 g
Protein:
17.5 %
5.2 g
Kulhydrat:
21.2 %
6.3 g
Fedt:
61.3 %
8.4 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;