9 personer
Antal: 40 stk.
1 pakke TUC kiks med salt
150 g smør
100 g brun farin
100 g rørsukker
1 tsk. vaniljepaste eller vaniljesukker
250 g mælkechokolade, finthakket eller som knapper
75 g valnødder, hakkede
1 tsk. flagesalt
For en bradepande på ca. 20x30 cm med alufolie. Læg TUC kiks i ét lag i bunden. Smelt smør sammen med brun farin og rørsukker, og tilsæt vanilje. Lad det småkoge i 5 min. Hæld den varme toffee over kiksene. Drys chokoladen over i et jævnt lag, og lad den smelte. Du kan evt. komme bradepanden i ovnen i 2-3 min. ved 175°C, hvis chokoladen ikke smelter helt. Brug en paletkniv til at smøre chokoladen ud. Drys hakkede valnødder og salt på toppen, og lad chokoladen hærde. Skæres i mindre stykker. Opbevares køligt.
Energi pr. stk.: 446KJ/107Kcal.
Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 4,9 g.
Kulhydrat: 51,5 g.
Fedt: 35,8 g.