HjemOpskrifterToffee chokoladeknas

Toffee chokoladeknas

Måltidstype:
Snacks
Arbejdstid:
0-30 min
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

9 personer
  • 150 g smør
  • 100 g TUC saltkiks
  • 100 g brun farin
  • 100 g rørsukker
  • 1 tsk vaniljepasta
  • 250 g mælkechokolade, finthakket eller som knapper
  • 75 g valnødder, finthakket
  • 1 tsk flagesalt

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    For en bradepande på ca. 20x30 cm med alufolie.

  • 2.
    Læg TUC kiks i ét lag i bunden.

  • 3.
    Smelt smør sammen med brun farin og rørsukker, og tilsæt vanilje.

  • 4.
    Lad det småkoge i 5 min.

  • 5.
    Hæld den varme toffee over kiksene.

  • 6.
    Drys chokoladen over i et jævnt lag, og lad den smelte.

  • 7.
    Du kan evt. komme bradepanden i ovnen i 2-3 min. ved 175°C, hvis chokoladen ikke smelter helt.

  • 8.
    Brug en paletkniv til at smøre chokoladen ud.

  • 9.
    Drys hakkede valnødder og salt på toppen, og lad chokoladen hærde.

  • 10.
    Skæres i mindre stykker.

  • 11.
    Opbevares køligt.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
17619 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
2239 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.3 g
Protein: 3.6 %4.8 g
Kulhydrat: 40.1 %52.8 g
Fedt: 56.3 %34.1 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;