Toast alla pizzastil

fork and spoon
Snacks
clock
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer


8 skiver fuldkorn toast


1 glas god tomatsauce


200 gr italiensk kogt skinke (f. eks. Citterio)


2 mozzarella skåret i små stykker.


Peber 


Oregano (frisk eller tørrede)


Oliven olie

Sådan gør du

Opvarm luftovnen ved 190 grader (almindelig ovn ved 200 grader)
Læg toastskiverne på en bagplade evt. belagt med bagepapir. Pinsl dem med ca. 1 t.sk olivenolie hver, læg ca. 1 ½ s. sk tomatsauce hver, fordel skinken og mozzarellaen.
Krydr med lidt peber fra pebermøllen, nogle dråber olivenolie og lidt oregano.
Sæt i midten af ovnen i 7-8 minutter (hold lidt øje med dem da hver ovn er lidt anderles)
 
 
Eventuelle tips:
Denne topping kan også bruges på små pizzabunde (med ca. 8 cm i diameter), bag dem som indpakning siger, måske et par minutter mindre da de er små. Så har du nogle ’pizzette’ som i Italien er meget populær spise med en aperitif!
 
 
PS t.sk = te ske, s.sk= spise ske!
 
 
Gengivet med tilladelse fra Moderne Mama