Toast

fork and spoon
Frokost
clock
0-30 min
Toast
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

8 skiver godt surdejsbrød

2 spsk. olivenolie

50 g pesto

250 g frisk mozzarella

2 tomater

salt og sort peber

Sådan gør du

Gnid oversiden af brødene med lidt olivenolie. Smør fire af skiverne med pesto, og kom to skiver tomat på hver. Skær mozzarella i skiver, og fordel den oven på tomaterne. Krydr med lidt salt og peber, og kom de resterende skiver brød oven på med den olierede side opad. Varm sandwichene i et toastjern, et paninijern eller på en stegepande ved medium varme. Du kan også bruge et vaffeljern til at lave toast. Eller du kan tilberede dem i ovnen, 10 min. ved 200°C. 

 

Energi pr. pers.: 1777KJ/425Kcal. 

Næringsindhold pr. 100 g: 
Protein: 9,2 g. 
Kulhydrat: 18,6 g. 
Fedt: 11,3 g.