Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Grillbuffet
Mad til Pinsefrokost
Find butik og bestil her
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Bestil hos Wolt
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Danske Madskatte
Frilandsgris
Glade Groensager
Pure Dansk
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Them Andelsmejeri
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Kaffe
Økologi
Vin til maden
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Madplaner med MENY
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Hjem
Opskrifter
Timianpaneret kalveschnitzel med grillede hvide asparges i spidskål
Timianpaneret kalveschnitzel med grillede hvide asparges i spidskål
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
4 kalveschnitzler (800 g)
1 dl hvedemel
salt og sort peber
2 æg
2 spsk vand
3 dl rasp
1 dl friske timianblade - BRUG "frisk timian"
til stegning:
0.5 dl smagsneutral olie
50 g smør
havsalt
grillet salat:
8 hvide asparges
2 2 røde peberfrugter
1 1 bakke spidskålssalat salat
Sådan gør du
1.
Bank hvert stykke kalveschnitzel ud i en frostpose med en kødhammer til den er et tyndt stykke kød, ca. 3 mm.
2.
Bland hvedemel med salt og kværnet peber i en skål.
3.
Pisk 2 æg, vand og timianblade sammen med en gaffel i en skål.
4.
Kom rasp på en tallerken.
5.
Vend hvert stykke kød i melblandingen, æggeblandingen og til sidst i rasp.
6.
Stil det klar på en tallerken til stegning.
7.
Lav forberedelser til grillet salat: Skræl hvide asparges forsigtig med en tyndskræller eller asparges skræller.
8.
Knæk bunden af hvor den knækker ”naturligt”.
9.
Koges i 2 min. i vand med salt og skylles derefter i koldt vand.
10.
Varm en grill eller grillpande op.
11.
Pensl og grill hvide asparges på begge sider sammen med stykker af rød snack peber i ca. 3 min.
12.
Skær de røde snack peber i strimler.
13.
Anret tallerken med spidskålssalat i bunden, grillet røde snack peber og hele hvide grillede asparges.
14.
Dryp den vedlagte dressing over og krydr med salt og kværnet peber.
15.
Varm 2 pander op med lige dele olie og smør, lad det bruse op.
16.
Steg de panerede schnitzler ved medium varme i 4 min på hver side.
17.
Schnitzlerne skal være sprøde og gyldne.
18.
Server til den grillede salat.
Grill
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
9909 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
792 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.7 g
Protein:
28.7 %
13.4 g
Kulhydrat:
25.2 %
11.7 g
Fedt:
46.1 %
9.9 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;