Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Magasinet SPISETID
Mad ud af huset
Mest solgte
Valentins menu
Nytårsmenu
Julefrokost
Mortens aften and
Tyroler-buffet
Inspiration
Find butik og bestil her
Vi tilbyder
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Baby
Vin til maden
Danske Madskatte
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Madplaner med MENY
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Fødselsdag
Ferieaktiviteter
Grill opskrifter
Græskar
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Jonathan Berntsen
Ansvarlighed
Klimakærlig mad
22 Klimatips
Vi holder af klimaet
Hjem
Opskrifter
Tikka Masala med aubergine og nem ris pilaf
Tikka Masala med aubergine og nem ris pilaf
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
ris pilaf:
1 fed hvidløg
1 spsk smør
1 spsk hakket frisk ingefær
0.25 tsk stødt kanel
0.25 tsk stødt kardemomme
3 dl basmatiris
5 dl vand
0.5 tsk groft salt
tiki masala:
2 auberginer
2 2 røde peberfrugter
1 løg
2 spsk smør
1 pose tikka masala kryddermix
1 dl vand
2 dl creme fraiche 18%
tilbehør:
1 naanbrød
frisk koriander
SÅDAN GØR DU
1.
Hak hvidløget fint og kom i en gryde med smør og ingefær.
2.
Steg det et par minutter og tilsæt kanel, kardemomme og ris.
3.
Vend det sammen og kom vand og salt i.
4.
Sænk varmen og lad risene koge under låg i 12 min.
5.
Sluk for varmen og lad risene trække 5 min.
6.
Skær auberginen i grove stykker.
7.
Tag en halv peberfrugt fra til pynt og skær den i små tern.
8.
Skær resten i tykke strimler.
9.
Skær løg i strimler.
10.
Smelt smørret i en pande og kom auberginer, peberfrugt og løg i.
11.
Steg til det begynder at brune, ca. 10 min.
12.
Tilsæt krydderiblandingen og sænk varmen til medium.
13.
Hæld vand og creme fraiche i og rør det sammen.
14.
Lad retten simre i 5 min.
15.
Server med rispilaf, hakket peberfrugt og koriander og evt. naan til.
Klima Kærlig opskrift
SPISETID opskrift
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
7387 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
402 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.3 g
Protein:
9.4 %
2.2 g
Kulhydrat:
54.5 %
12.9 g
Fedt:
36.1 %
3.9 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;