Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Aarstiderne i MENY
Bestil hos Wolt
Scan & Betal
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Mejeri i MENY
Baby
Vin til maden
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Madplaner med MENY
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Thailandsk kyllingesuppe
Thailandsk kyllingesuppe
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
60-90 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
1 kylling
2.5 liter vand
1 bundt forårsløg
1 løg
2 friske chilier
1 skrællet frisk ingefær
1 limefrugt
1 tsk salt
125 g shiitakesvampe
1 spsk sesamolie til stegning
2 friske chilier
125 g ægnudler
100 g babyspinatblade
1.5 spsk friskpresset limesaft
1 tsk sukker
0.5 dl fiskesauce
Sådan gør du
1.
Rens og skyl kyllingen og kom den i en stor gryde sammen med 2½ liter vand.
2.
Bring det langsomt i kog og skum grundigt af.
3.
Tilsæt 2 forårsløg i skiver, løg i både, hele chili, ingefær i skiver, lime i både samt salt.
4.
Lad det hele simre i 45 min.
5.
Tag kyllingen op af gryden og læg den til side.
6.
Pil skindet af, pil kødet af benene og del det i mindre stykker.
7.
Kasser ben og skind.
8.
Si suppen og kom den tilbage i gryden.
9.
Rengør svampene og skær dem i skiver.
10.
Svits dem i sesamolie ved middel varme 2-3 min. og kom dem i suppen sammen med chili skåret i tynde strimler.
11.
Kog suppen 10 min. og tilsæt nudler, spinat, resten af forårsløgene snittet fint samt kyllingekød.
12.
Kog 2-3 min. og smag til med limesaft, sukker og fiskesauce.
13.
Servér suppen rygende varm med et godt stykke brød.
14.
TIP: Servér chilien ved siden af, så kan du selv styre hvor stærk suppen skal være.
Fisk og skaldyr
Mellemøsten
Suppe
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
12278 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
265 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
0.3 g
Protein:
35.2 %
5.5 g
Kulhydrat:
18.7 %
2.9 g
Fedt:
46.1 %
3.3 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;