HjemOpskrifterThaibowl med nudler og sticky chili-gris

Thaibowl med nudler og sticky chili-gris

Måltidstype:
Frokost
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 200 g tørrede risnudler
  • 400 g grisekoteletter
  • 1 fed hvidløg
  • 1 spsk vindruekerneolie eller kokosolie
  • 2 spsk fiskesauce
  • 3 spsk sød thai chilisauce
  • 0.5 spidskål
  • 200 g rødkål
  • 1 peberfrugt
  • 3 forårsløg
  • 150 g edamamebønner
  • 1 bæger mynte
  • 1 bæger frisk koriander
dressing
  • lime af 2 limefrugter
  • 3 spsk risvinseddike eller hvidvinseddike
  • 3 spsk fiskesauce
  • 2 spsk sojasauce
  • 1 spsk revet frisk ingefær
  • 1 finthakket frisk chili
  • 2 spsk rørsukker

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Tilbered nudler efter pakkens anvisning.

  • 2.
    Skær kødet i strimler, og hak hvidløg fint.

  • 3.
    Varm olien i en pande, og steg kødet, til det begynder at brune.

  • 4.
    Tilsæt hvidløg og ingefær, og steg videre et minut.

  • 5.
    Kom fishsauce og chilisauce i, og lad det koge ind, så kødet bliver glaseret, ca. 5 min.

  • 6.
    Snit spidskål og rødkål fint, og skær peberfrugt i tynde strimler.

  • 7.
    Skær forårsløg i tynde skiver.

  • 8.
    Anret begge slags kål sammen med peberfrugt og forårsløg i fire portionsskåle.

  • 9.
    Kom nudler, kød, edamamebønner, mynte og koriander oven på.

  • 10.
    Bland ingredienserne til dressing sammen, indtil sukkeret er opløst, og hæld det over dine bowls.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
8373 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
442 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.7 g
Protein: 25.8 %6.7 g
Kulhydrat: 51.7 %13.5 g
Fedt: 22.5 %2.7 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;