
Tilbered nudler efter pakkens anvisning. Skær kødet i strimler, og hak hvidløg fint. Varm olien i en pande, og steg kødet, til det begynder at brune. Tilsæt hvidløg og ingefær, og steg videre et minut. Kom fishsauce og chilisauce i, og lad det koge ind, så kødet bliver glaseret, ca. 5 min. Snit spidskål og rødkål fint, og skær peberfrugt i tynde strimler. Skær forårsløg i tynde skiver. Anret begge slags kål sammen med peberfrugt og forårsløg i fire portionsskåle. Kom nudler, kød, edamamebønner, mynte og koriander oven på. Bland ingredienserne til dressing sammen, indtil sukkeret er opløst, og hæld det over dine bowls.
Energi pr. person: 2390KJ/571Kcal.
Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 7,9 g.
Kulhydrat: 14,5 g.
Fedt: 3,4g