Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 11

Man – fre: 09 – 17

Lør/Søn: Lukket

 

Thaibowl med nudler og sticky chili-gris

Ingen bedømmelser endnu
0-30 min
4 personer

Ingredienser

200 g risnudler

400 g svinekoteletter

1 fed hvidløg

1 spsk. finthakket ingefær

1 spsk. vindruekerneolie eller kokosolie

2 spsk. thai fishsauce

3 spsk. sød chilisauce

½ spidskål

200 g rødkål

1 peberfrugt

3 forårsløg

150 g pillede edamamebønner

1 håndfuld mynte

1 håndfuld koriander


Dressing:

Saft af 2 lime

3 spsk. risvineddike eller hvidvinseddike

3 spsk. thai fishsauce

2 spsk. soja

1 spsk. revet ingefær

1 finthakket chili

2 spsk. rørsukker

Tilbered nudler efter pakkens anvisning. Skær kødet i strimler, og hak hvidløg fint. Varm olien i en pande, og steg kødet, til det begynder at brune. Tilsæt hvidløg og ingefær, og steg videre et minut. Kom fishsauce og chilisauce i, og lad det koge ind, så kødet bliver glaseret, ca. 5 min. Snit spidskål og rødkål fint, og skær peberfrugt i tynde strimler. Skær forårsløg i tynde skiver. Anret begge slags kål sammen med peberfrugt og forårsløg i fire portionsskåle. Kom nudler, kød, edamamebønner, mynte og koriander oven på. Bland ingredienserne til dressing sammen, indtil sukkeret er opløst, og hæld det over dine bowls.

 

Energi pr. person: 2390KJ/571Kcal. 

Næringsindhold pr. 100 g: 
Protein: 7,9 g. 
Kulhydrat: 14,5 g. 
Fedt: 3,4g

Thaibowl med nudler og sticky chili-gris

Tilbered nudler efter pakkens anvisning. Skær kødet i strimler, og hak hvidløg fint. Varm olien i en pande, og steg kødet, til det begynder at brune. Tilsæt hvidløg og ingefær, og steg videre et minut. Kom fishsauce og chilisauce i, og lad det koge ind, så kødet bliver glaseret, ca. 5 min. Snit spidskål og rødkål fint, og skær peberfrugt i tynde strimler. Skær forårsløg i tynde skiver. Anret begge slags kål sammen med peberfrugt og forårsløg i fire portionsskåle. Kom nudler, kød, edamamebønner, mynte og koriander oven på. Bland ingredienserne til dressing sammen, indtil sukkeret er opløst, og hæld det over dine bowls.

 

Energi pr. person: 2390KJ/571Kcal. 

Næringsindhold pr. 100 g: 
Protein: 7,9 g. 
Kulhydrat: 14,5 g. 
Fedt: 3,4g