Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Grillbuffet
Mad til Pinsefrokost
Find butik og bestil her
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Bestil hos Wolt
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Madplaner med MENY
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Kaffe
Økologi
Vin til maden
Mejeri i MENY
Baby
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Thaibowl med nudler og sticky chili-gris
Thaibowl med nudler og sticky chili-gris
Måltidstype:
Frokost
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
200 g tørrede risnudler
400 g grisekoteletter
1 fed hvidløg
1 spsk vindruekerneolie eller kokosolie
2 spsk fiskesauce
3 spsk sød thai chilisauce
0.5 spidskål
200 g rødkål
1 peberfrugt
3 forårsløg
150 g edamamebønner
1 bæger mynte
1 bæger frisk koriander
dressing
lime af 2 limefrugter
3 spsk risvinseddike eller hvidvinseddike
3 spsk fiskesauce
2 spsk sojasauce
1 spsk revet frisk ingefær
1 finthakket frisk chili
2 spsk rørsukker
Sådan gør du
1.
Tilbered nudler efter pakkens anvisning.
2.
Skær kødet i strimler, og hak hvidløg fint.
3.
Varm olien i en pande, og steg kødet, til det begynder at brune.
4.
Tilsæt hvidløg og ingefær, og steg videre et minut.
5.
Kom fishsauce og chilisauce i, og lad det koge ind, så kødet bliver glaseret, ca. 5 min.
6.
Snit spidskål og rødkål fint, og skær peberfrugt i tynde strimler.
7.
Skær forårsløg i tynde skiver.
8.
Anret begge slags kål sammen med peberfrugt og forårsløg i fire portionsskåle.
9.
Kom nudler, kød, edamamebønner, mynte og koriander oven på.
10.
Bland ingredienserne til dressing sammen, indtil sukkeret er opløst, og hæld det over dine bowls.
SPISETID opskrift
Salater
Svin
Frokost
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
8314 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
446 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.7 g
Protein:
25.8 %
6.8 g
Kulhydrat:
51.6 %
13.5 g
Fedt:
22.6 %
2.7 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;