4 personer
200 g risnudler
400 g svinekoteletter
1 fed hvidløg
1 spsk. finthakket ingefær
1 spsk. vindruekerneolie eller kokosolie
2 spsk. thai fishsauce
3 spsk. sød chilisauce
½ spidskål
200 g rødkål
1 peberfrugt
3 forårsløg
150 g pillede edamamebønner
1 håndfuld mynte
1 håndfuld koriander
Dressing:
Saft af 2 lime
3 spsk. risvineddike eller hvidvinseddike
3 spsk. thai fishsauce
2 spsk. soja
1 spsk. revet ingefær
1 finthakket chili
2 spsk. rørsukker
Tilbered nudler efter pakkens anvisning. Skær kødet i strimler, og hak hvidløg fint. Varm olien i en pande, og steg kødet, til det begynder at brune. Tilsæt hvidløg og ingefær, og steg videre et minut. Kom fishsauce og chilisauce i, og lad det koge ind, så kødet bliver glaseret, ca. 5 min. Snit spidskål og rødkål fint, og skær peberfrugt i tynde strimler. Skær forårsløg i tynde skiver. Anret begge slags kål sammen med peberfrugt og forårsløg i fire portionsskåle. Kom nudler, kød, edamamebønner, mynte og koriander oven på. Bland ingredienserne til dressing sammen, indtil sukkeret er opløst, og hæld det over dine bowls.
Energi pr. person: 2390KJ/571Kcal.
Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 7,9 g.
Kulhydrat: 14,5 g.
Fedt: 3,4g