HjemOpskrifterThai salat med peanuts, risnudler og roastbeef

Thai salat med peanuts, risnudler og roastbeef

Måltidstype:
Frokost
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 150 g tørrede risnudler
  • 200 g gulerødder
  • 0.5 porre
  • 0.5 romainesalat
  • 0.5 agurk
  • 200 g kold roastbeef eller andre rester af kød
  • 75 g saltede ristede peanuts
  • 1 bæger frisk koriander
    dressing:
    • saft af 2 limefrugter
    • 2 tsk rørsukker
    • 3 spsk fiskesauce
    • 2 2 tsk finthakket friske chilier
    • 2 tsk finthakket frisk ingefær
    • 2 spsk sesamolie

    SÅDAN GØR DU

    • 1.
      Kog risnudlerne efter pakkens anvisning.

    • 2.
      Skyl dem i koldt vand.

    • 3.
      Skræl gulerødderne, og skær dem i meget tynde strimler eller riv dem groft.

    • 4.
      Skær porre i tynde strimler, og skær salaten i lidt grovere strimler.

    • 5.
      Skræl agurken, flæk den, og fjern kernerne og skær den i skiver.

    • 6.
      Vend grøntsagerne sammen med risnudler og dressing, og server toppet med roastbeef, grofthakkede peanuts og koriander.

    Næringsindhold:
    Energiindhold for hele retten:
    7235 kj / kcal
    Næringsindhold pr. 100g
    581 kj / 0 kcal
    Energifordeling
    ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
    Fiber: 1.6 g
    Protein: 19.6 %6.7 g
    Kulhydrat: 41.3 %14.1 g
    Fedt: 39.1 %6.1 g
    Alkohol: 0 %0.0 g
    ;