Thai salat med peanuts, risnudler og roastbeef

fork and spoon
Frokost
clock
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

150 g risnudler
200 g gulerødder
½ porre
½ romainesalat
½ agurk
200 g kold roastbeef eller andre rester af kød
75 g saltede ristede peanuts
1 potte koriander

Dressing

Saft af 2 lime
2 tsk. rørsukker
3 spsk. fishsauce
2 tsk. finthakket chili
2 tsk. finthakket ingefær
2 spsk. sesamolie

Sådan gør du

Kog risnudlerne efter pakkens anvisning. Skyl dem i koldt vand. Skræl gulerødderne, og skær dem
i meget tynde strimler eller riv dem groft. Skær porre i tynde strimler, og skær salaten i lidt grovere strimler. Skræl agurken, flæk den, og fjern kernerne og skær den i skiver. Vend grøntsagerne sammen med risnudler og dressing, og server toppet med roastbeef, grofthakkede peanuts og koriander. 

 

Energi pr. person:
1733 kJ (414 kcal)

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 7,3 g
Kulhydrat: 17,2 g
Fedt: 6,3 g